Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita. Tässä artikkelisarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä – ammattilaiselta ammattilaiselle.

Perinteisesti kesäkaupungiksi mielletyssä Lappeenrannassa on ravintola, jossa asiakkaita on jonoksi asti ympäri vuoden. Ravintola Lalo on kolmen vuoden ajan hurmannut asiakkaita ravintoloitsija Fersent Yavuzin johdolla. Lalon nimen taustalla on pieni tarina. Lapsena Turkissa Fersentiä kutsuttiin Laloksi, koska hän ei osannut lausua kunnolla kaikkia äänteitä.

Ravintolassa on puuhiiligrilli, jossa valmistuu toinen toistaan maukkaampia liharuokia. Ja kun valitset listalta naudanlihaburgerin tai naudan ulkofileepihvin, sinulle tarjotaan aina Snellmanin 100% suomalaista lihaa.

 

Henkilökunnan tavoitteena on tyytyväinen asiakas joka palaa ravintolaan aina uudelleen, ruoan ja palvelun on oltava priimaa joka päivä. Näin on myös käynyt, Lalolla on paljon kanta-asiakkaita lähellä ja kauempanakin.

Fersent antoi teille parhaat vinkkinsä meidän tuotevalikoimasta, niistä voit lukea täältä.