Keittiömestarimme Atte Kuuskoski kehitti neljä erilaista suolaisten vohveleiden täytereseptiä. Inspiraatiota terassilistalle, brunssitarjoiluun tai kahvilan valikoimaan!

Käytimme resepteissä huolella valmiiksi kypsennettyjä Snellman Slow&Wow! -tuoteperheen lihoja. Voit käyttää valmiita vohveleita tai paistaa itse.

Löydät reseptit tulostettavana PDF-versiona täältä.

Naudanrinta

Herkullinen klassikko Snellmanin naudanrinta sai kaverikseen muun muassa coleslaw-salaattia, parsa- ja kukkakaalimurua sekä perunalastuja.

1000 g vohveli
1200 g Snellman naudanrinta, ylikypsä
120 g amerikansalaatti
800 g coleslaw
100 g kukkakaalin kukinto
100 g parsakaalin kukinto
200 g Soos Sweet Chili -majoneesi
100 g perunalastu
50 g paahdettu sipuli
krassi

Suikaloi jäävuorisalaatti. Leikkaa parsakaalin ja kukkakaalin kukinnoista ohuita siivuja. Murskaa perunalastut. Viipaloi naudanrinta ja lämmitä viiden minuutin ajan 180°C uunissa vohveleiden kanssa. Laita vohvelille salaattisuikaleita. Lisää päälle coleslaw ja naudanrintaviipaleet. Ripottele päälle kukkakaali-parsakaaliseosta, paahdettua sipulia ja murskattuja perunalastuja. Lisää chilimajoneesi ja koristele krassilla.

Maatiaispossun pulled pork

Kestosuosikki Snellmanin pulled pork meksikolaishenkisessä vohvelissa, lisukkeina papu-tomaattisalaattia, guacamolea ja nachoja.

1000 g vohveli
1200 g Snellman maatiaispossun pulled pork, ylikypsä
300 g bbq -kastike
120 g amerikansalaatti
800 g tomaatti-papusalaatti
300 g crème fraìche
300 g guacamole
150 g nachomurska
10 g jalapeno, tuore
krassi

Tomaatti-papusalaatti
200 g kirsikkatomaatti
100 g paprika, tuore
250 g IceCool papusalaatti basilikakastikkeella
100 g punasipuli, tuore
100 g maissi
50 g öljy
jeera, oregano, suola

Tomaatti-papusalaatti: Sulata papusalaatti ja yhdistä kuutioitujen kasvisten ja maissin kanssa. Mausta.

Sulata ja riivi pulled pork. Suikaloi salaatti ja jalapeno. Paista lihaa pannulla ja lisää BBQ-kastike. Lämmitä vohvelit 180°C uunissa viiden minuutin ajan. Laita vohvelille salaattisuikaleita. Lisää muut ainekset ja ripottele lopuksi murskatut nachot, jalapenoja ja koristele krassilla.

Maatiaispossun pikkupaisti

Maukasta Snellmanin maatiaispossun pikkupaistia amerikkalaiseen tapaan paahdetun kurpitsa-paprikasalaatin, sinihomejuuston ja ranch-kastikkeen kanssa.

1000 g vohveli
1200 g Snellman maatiaispossun pikkupaisti, kypsä
30 g öljy
100 g grillimausteseos
120 g amerikansalaatti
550 g kurpitsa-paprikasalaatti
150 g ranch-kastike
80 g vaahterasiirappi
150 g sinihomejuustomuru
40 g kurpitsansiemen
krassi

Paahdettu kurpitsa-paprikasalaatti
550 g kurpitsa
150 g paprika
50 g öljy
100 g punasipuli, marinoitu
suola, kaneli

Paahdettu kurpitsa-paprikasalaatti: Pilko kurpitsa ja paprika. Yhdistä ainekset. Paahda kasviksia 215°C uunissa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja yhdistä punasipuli joukkoon.

Suikaloi jäävuorisalaatti. Pyöräytä pikkupaistit öljyssä ja grillimausteseoksessa. Viipaloi liha ja lämmitä viiden minuutin ajan 180°C uunissa vohveleiden kanssa. Laita vohvelille salaattisuikaleita. Lisää paahdettua kurpitsa-paprikasalaattia ja pikkupaistiviipaleita. Laita ranch-kastiketta ja vaahterasiirappia. Ripottele kurpitsansiemeniä ja sinihomejuustomurua. Koristele annos krassilla.

Broilerin rintafilee

Mureaa Snellmanin broilerin rintafileetä kesäisen meloni-mansikkasalaatin ja Soos mangomajon kera.

1000 g vohveli
1200 g Snellman broilerin rintafilee, kypsä
30 g öljy
50 g jerk -mausteseos
120 g amerikansalaatti
800 g vesimeloni-mansikkasalaatti
200 g Soos Mangomajo

 

 

Vesimeloni-mansikkasalaatti
225 g vesimeloni
10 g punasipuli
150 g mansikka
110 g IceCool avokadokuutio
75 g IceCool granaattiomenansiemen
120 g feta
75 g öljy
20 g lime, mehu
inkivääri, suola, sokeri

Vesimeloni-mansikkasalaatti: Sulata pakasteet. Kuutioi vesimeloni ja mansikat. Suikaloi punasipuli. Yhdistä kastikkeen ainekset ja lisää salaattiin.

Suikaloi jäävuorisalaatti. Pyöritä rintafileet ensin öljyssä ja sen jälkeen jerk-mausteseoksessa. Viipaloi ja lämmitä viiden minuutin ajan 180°C uunissa vohveleiden kanssa. Laita vohvelille salaattisuikaleita. Lisää vesimeloni-mansikkasalaattia ja broileriviipaleita. Viimeistele mangomajoneesilla.