Huippulaatua pihveistä pakasteisiin.

Laajassa tuotevalikoimassamme yhdistyvät Snellmanin 100 % suomalaiset lihat, Kokkikartanon valmisruoat, IceCoolin korkealuokkaiset kalat, vihannekset, marjat sekä Soos-majoneesit. Tutustu brändeihimme alta!

Snellman

Snellmanin 100 % suomalainen liha tulee kotimaisilta perhetiloilta. Eettisen ja turvallisen tuotannon lisäksi panostamme tuotteidemme huippulaatuun ja korkeaan putsausasteeseen. Naudan sisäfileepihvitkin leikkaamme käsin, koska sillä tavalla niistä tulee parhaita.

Tutustu tuotteisiinSnellman.fi

Kokkikartano

Kokkikartanolla tehdään ruokaa niin hyvin kuin itselle tehtäisiin. Kokkikartanolla käytetään parhaita mahdollisia raaka-aineita, ja ne hankitaan mahdollisimman läheltä, tietysti Suomesta aina kun mahdollista. Lisäksi Kokkikartanolla ruokaan ei lisätä mitään ylimääräistä.

Snellmanin Kokkikartano Oy:n toimintaan kuuluvat valmisruuan valmistus Keravan ja Pietarsaaren toimipisteissä.

Tutustu tuotteisiinKokkikartano.fi

IceCool

IceCoolin pakastetuotevalikoima tarjoaa ammattikeittiöille korkealuokkaisia tuotteita: MSC-sertifioitua kalaa, vihanneksia, yrttejä, hedelmiä ja marjoja. Tuotteiden laatu ja turvallisuus ovat omaa luokkaansa.

Tutustu tuotteisiin

Soos

Soos-majoneesit tarjoavat premium-laatua kaikkiin ruokiin. Nykyaikaisilla Soos-tuotteilla on helppo viimeistellä annoksia ja luoda uutta. Lisäksi sarjan puhtaat maut sopivat testatusti suomalaisten lautasille.

Tutustu tuotteisiin