LIHAT KOIVURANNALTA JA MUILTA PERHETILOILTA

Laatua ja luotettavuutta on myös se, että tarjoamme vain sellaista, jonka alkuperän itse tunnemme. Siksi käytämme pihveissämme vain omien perhetilojemme, kuten Koivurannan ja Nylundin, tuottamaa lihaa. Se on aina paitsi 100 % suomalaista myös puhdasta ja luonnollista, koska kaikki naudat ja possut ruokitaan ilman geenimuunneltua rehua.

KARHUN TIIMIN KÄSISSÄ SYNTYY TASALAATUISTA JA -KOKOISTA

Pihvinleikkaajamme ovat ihan oma lajinsa. Karhun Pekka tiimeineen leikkaa ja putsaa sisäfileepihvit käsin kymmenien työvuosien tuomalla ammattitaidolla ja tarkkuudella. Ulkofileepihvit leikataan koneellisesti, mutta niissäkin varmistamme, että kaikki menee lihan syitä myöten prikulleen oikein. Eipähän tarvitse asiakkaittesi tuntea annoskateutta, kun samojen annosten pihvit ovat aina tasalaatuisia ja -kokoisia keskenään.

ENEMMÄN KATETTA, VÄHEMMÄN KIIRETTÄ JA HÄVIKKIÄ

Snellman pihvit tarvitsee vain paistaa ja tarjoilla, ja säästyvän ajan voi käyttää johonkin muuhun. Paistoa vaille valmiiden pihvien avulla on myös helppo reagoida yllättäviinkin asiakasvirtoihin. Talouspuolta puolestaan helpottaa, kun jokainen ostamasi gramma päätyy asiakkaan lautaselle, etkä joudu maksamaan turhasta. Pihvien tasakokoisuuden ansiosta annoskohtaisetkin katteet pysyvät hallinnassa. Ja koska liha on tuoretta ja pakastamatonta, jopa paistohävikki pienenee, kun nestettä irtoaa vain vähän.

HELPPO PAITSI PAISTAA MYÖS MYYDÄ

Tutkimukset vahvistavat saamaamme palautetta: kuluttajat arvostavat lihojamme. Tuorelihan osalta Snellman on preferoiduin lihabrändi Suomessa (Lihatuotemerkit 2019 – Kantar TNS Agri). Kertomalla asiakkaillesi – rohkeasti rinta rottingilla – että paistat pihvisi Snellman lihasta, tulet kertoneeksi heille sen ehkä tärkeimmän: käytämme keittiössämme vain parhaita raaka-aineita.