Mitä sitä enää hautomaan.

Mikään ei voita huolella haudutettua lihaa – paitsi huolella haudutettu Snellmanin liha. Se on pitkän työn tulos, joka on valmistettu suurella maltilla, vankalla kokemuksella ja matalalla lämmöllä 100 % suomalaisesta naudasta, possusta ja broilerista. Aina maukasta, mureaa ja viimeistelyä vaille valmista!

Meiltä saat parhaat lihat valmiina!

Sous vide -menetelmässä liha tyhjiöpakataan ja kypsennetään hitaasti vesihauteessa matalassa lämpötilassa. Liha hautuu omassa nesteessään ja hellävaraisen valmistustavan ansiosta sen maku, mureus ja mehevyys ovat omaa luokkaansa esimerkiksi uunikypsennykseen verrattuna. Koska menetelmä vaatii aikaa, me olemme hoitaneet asian puolestasi. Sinulle jää vain viimeistely, tarjoilu ja asiakkaiden kiitosten vastaanottaminen.

TUTUSTU VALIKOIMAAMME

puhdasta suomalaista lihaa

Paraskaan valmistusmenetelmä ei toimi, jos raaka-aineet eivät ole kunnossa. Snellmanilla ne ovat aina. Kaikki lihamme tulevat suomalaisilta tiloilta ja ovat paitsi laadukkaita ja 100 % kotimaisia myös reilusti ja puhtaasti tuotettuja. Kaikki Snellmanin sika- ja nautasopimustuottajat noudattavat GMO-vapaan tuotantotavan mukaista ruokintaa.

Viimeistelyä vaille valmista

Snellman sous vide -tuotteet vähentävät kiirettä keittiöstäsi. Hitain ja tarkin osuus – kypsennys – on jo hoidettu puolestasi, joten sinun tarvitsee vain viimeistellä ja tarjoilla liha haluamallasi tavalla. Koska annokset valmistuvat nopeasti, ruokaa ei tarvitse tehdä etukäteen ”varastoon”, mikä ehkäisee hävikkiä.

Parasta asiakkaillesi

Tästä lähtien voit tarjoilla asiakkaillesi hitaasti haudutettua, maukasta ja mureaa lihaa, jonka kypsyysaste on aina optimaalinen. Valmistusmenetelmä säilyttää myös tärkeät mineraalit ja vitamiinit ennallaan. Kun käytät ruokalistassa termiä ”pitkään haudutettu”, voit olla varma asiakkaittesi kiinnostuksesta!

Mitä laitetaan – nautaa, possua vai broileria?

Snellman sous vide -tuotteissa on runsaasti valinnanvaraa sinulle ja asiakkaillesi. Tarjolla on niin nautaa, possua kuin broileriakin. Kätevästi pakasteena tai viileätuotteena. Tutustu valikoimaan täällä ja valitse!