Lihalauta

Category
À la carte
Liharuoat
Reseptit
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1000 g Snellman maalaispossun iso lihaisa spare ribs
- 200 g BBQ-kastike
- 580 g Snellman All natural Chorizo
- 50 g öljy
- 80 g Snellman pekoniviipale, kypsä
- 750 g Snellman naudan sisäfileepihvi 150 g
- 50 g öljy
- suola, mustapippuri
Paahdetut bataatit
- 700 g bataatti
- suola
- 35 g öljy
- 3 g kaneli
- 2 g korianterinsiemen
Kaalisalaatti
- 100 g valkokaalisuikale
- 75 g porkkanaraaste
- 50 g punakaali
- 70 g etikka
- 50 g vesi
- 35 g sokeri
- 15 g ruohosipuli
- 1 g kurkuma
- 2 g mustapippuri, rouhittu
- 400 g Soos Hot Chili-majoneesi
- ruohosipuli
Ohje
Lihat:
- Kypsennä ribsejä kolme tuntia 140°C uunissa. Penslaa ribsit BBQ -kastikkeella ja jatka kypsentämistä vielä tunti. Leikkaa ribsit paloiksi ja lämmitä lopuksi viisi minuuttia 200°C uunissa.
- Leikkaa makkara puoliksi ja vedä sen pintaan viillot. Paista makkarat ja pekonit pannulla.
- Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Paista pihveihin pannulla öljyssä kaunis paistopinta. Kypsennä pihvit 120°C uunissa, kunnes sisälämpötila on 54°C. Anna lihan levätä 10 minuutin ajan ja leikkaa siivuja annokseen.
Lisukkeet:
- Leikkaa bataatit n. 2cm paksuiksi kiekoiksi. Yhdistä ainakset ja paahda maustettuja bataattikiekkoja 215°C uunissa 20 minuutin ajan.
- Kuori ja leikkaa porkkanat pölkyiksi. Sekoita ainekset ja paahda porkkanoita 215°C uunissa 20-25 minuuttia.
- Yhdistä salaatin ainekset ja anna maustua 30 minuuttia.
- Friteeraa tuotteita 170°C öljyssä 3-4 minuutin ajan.
- Laita majoneesi dippikulhoon ja ripottele hieman ruohosipulia päälle.