Resepti
Caribbean burger
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1400 g Snellman porsaan ulkofileepihvi n. 140g
- 50 g öljy
- suola, jauhettu mustapippuri
Pekonihilloke
- 155 g Snellman pekoni, kypsä
- 6 g öljy
- 30 g IceCool sipulikuutio
- 10 g valkosipulirouhe
- 25 g vesi
- 145 g hillosokeri
- 30 g vaahterasiirappi
- 11 g valkoviinietikka
Lisäksi
- 140 g IceCool ananastidbits
- 70 g IceCool avokadokuutio
- 4 g korianteri, tuore
- 190 g paholaisenhillo
- 200 g [Soos Sweet chili –majoneesi|
- 150 g rucola
- 200 g pihvitomaatti
- 1500 g bataattiranskalainen
- 700 g paneroitu sipulirengas
Ohje
- Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Paista pannulla ja suikaloi.
- Paahda pekonia 210 °C uunissa 8 - 10 minuuttia ja valuta ylimääräinen rasva pois. Jäähdytä ja murskaa pekoni pieniksi paloiksi. Paista sipulikuutiot ja valkosipulirouhe öljyssä. Lisää vesi, hillosokeri, vaahterasiirappi ja valkoviinietikka. Kiehauta ja lisää pekonimurut joukkoon. Hauduta 5 - 10 minuuttia. Jäähdytä.
- Sulata pakasteet ja hienonna ananastidbitsejä hieman veitsellä. Hienonna korianteri. Yhdistä ananas, avokado, korianteri ja paholaisenhillo.
- Kokoa hampurilainen.
- Friteeraa bataattiranskalaiset ja sipulirenkaat 170 °C öljyssä 3-4 minuuttia. Mausta kevyesti suolalla.