Suoraan reseptiin
Chimichurri-broileria lohkoperunoilla

Kategoria
À la carte
Reseptit
Annoksien määrä:
10
Ainesosat
Chimuchurri
- 220 g persilja, hienonnettu
- 150 g korianteri
- 70 g IceCool valkosipulirouhe
- 30 g chili, kuutioitu
- 300 g öljy
- suola, sokeri
Salaatti
- 100 g tankoparsa, vihreä
- 20 g paprika, punainen
- 100 g ananaspala
- 100 g IceCool avokadokuutio
- 50 g punasipuli
- 250 g salaatteja, esim. rucola, punamangoldi, baby pinaatti
- 45 g oliiviöljy
- 15 g lime, mehu
- 10 g hunaja
- suola
Lisäksi
- 1500 g lohkoperuna
- 350 g Soos Hot Chili -majoneesi
- 5 kpl lime
Ohje
- Sulata persilja ja valkosipulirouhe. Soseuta kaikki ainekset monitoimikoneessa. Sulata pakasteet. Pese, kuivaa ja revi salaatti. Puolita parsat ja suikaloi punasipuli. Yhdistä ainekset. Tee kastike ja sekoita salaattiin. Ota rintafileet pussista ja laita ne uunipellille. Lämmitä 200°C 10 minuutin ajan.