Suoraan reseptiin
Flank steakia sinappimajoneesilla peruna- ja vihersalaatin kera

Kategoria
À la carte
Reseptit
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1200 g Snellman ylikypsä Flank steak
Sinappimajoneesi
- 200 g Soos Täysmajoneesi 78%
- 100 g sinappi
Perunasalaatti
- 750 g kypsä perunakuutio
- 90 g IceCool purjokuutio
- 100 g tomaattilohko, puolikuivattu
- 35 g punasipulikuutio
- 60 g kapris
- 20 g IceCool ruohosipuli, hienonnettu
- 700 g Soos Täysmajoneesi 78%
Vihersalaatti
- 1.5 l erilaisia salaatteja
- 2 rs kirsikkatomaatti
- 175 g IceCool papu kokonainen
- 200 g paprikalohko
- 1 dl parmesanjuustolastu
Ohje
- Siivuta Flank steak ja asettele tarjolle. Valmista sinappimajoneesi sekoittamalla sinappi ja majoneesi tasaiseksi massaksi. Perunasalaatin valmistat sulattamalla pakasteet ja yhdistämällä kaikki ainekset. Tarkista maku. Valmista vihersalaatti halkaisemalla kirsikkatomaatit ja yhdistämällä kaikki ainekset keskenään. Tarjoile.