logo
  • Etusivu
  • HoReCa Tuotteet
    • Tuoteuutuudet
    • Snellman lihat ja lihavalmisteet (viileät)
      • Maatiaispossu – kypsät tuotteet
      • Maatiaispossu – pihvit
      • Maatiaispossu – fileet, paistit ja muu palaliha
      • Maatiaispossu – suikaleet ja kuutiot
      • Nauta – kypsät tuotteet
      • Nauta – pihvit
      • Nauta – fileet, paistit ja muu palaliha
      • Nauta – jauheliha, suikaleet ja kuutiot
      • Broileri – kypsät tuotteet
      • Makkarat ja nakit
      • Leikkeleet ja salamit
      • Limousin-rotukarjatuotteet
    • Snellman lihat ja lihavalmisteet (pakasteet)
      • Nauta – kypsät tuotteet
      • Maatiaispossu – kypsät tuotteet
      • Raaka liha
    • Pro valmisruoka
    • Kokkikartanon ruoat
      • Kiusaukset ja laatikot
      • Pastaruoat
      • Pihvit, pullat, kääryleet
      • Kastikkeelliset ruoat
      • Keitot
      • Lisukkeet
    • IceCool kalat
      • Annoskalat ja kuutiot
      • Paneroidut kalat
    • IceCool vihannekset ja perunat
      • Vihannekset
      • Vihannessekoitukset
      • Perunat
    • IceCool marjat ja hedelmät
      • Marjat
      • Hedelmät
    • Soos -majoneesit
  • Suurkeittiön reseptit
    • À la carte
    • Lounas
    • Keitot
    • Burgerit ja täytetyt leivät
    • Salaatit
    • Pikkujoulujen tarjoiluvinkit
  • logo
  • Pro Nurkka
    • Ajankohtaista
    • Asiakkaamme suosittelevat
    • Snellman kypsät lihat
    • Snellman pihvit
    • Tuoteoppaat ja -esitteet
    • Tuote-esittelyt
  • Yritys
    • Brändit
    • TARINA
    • Snellman Pron missio ja visio
    • Huolehdimme, ettei sinun tarvitse
    • Parempaa kumppanuutta
  • Ota meihin yhteyttä
  • Suomi
  • Haku
  • Muistilista
    • Muistilistasi on tyhjä.

Italian possupata

23.4.2021
|In Liharuoat, Lounasruoat, Reseptit
|By Snellman Pro

Italian possupata

Italian possupata
Category Liharuoat Lounasruoat Reseptit
Annoksien määrä:
10

Ainesosat

  • 20 g oliiviöljy .
  • 110 g IceCool sipulikuutio
  • 40 g IceCool valkosipulirouhe
  • 150 g Snellman All natural Salsiccia
  • 600 g tomaattimurska
  • 160 g liemi sous vide -pussista
  • 60 g tomaattipyree
  • 160 g IceCool papusalaatti basilikakastikkeella
  • 300 g säilykepapu
  • 650 g Snellman Maatiaispossun S0 kuutio, kypsä
  • suola, rouhittu mustapippuri, sokeri, oregano, timjami, fenkoli
  • 1800 g gnocchi
  • 100 g öljy
  • suola

Kasvislisäke

  • 700 g IceCool vihreä papu, pala
  • 300 g IceCool tomaattipala, puolikuivattu
  • 100 g öljy
  • suola, oregano

Ohje

  • Viipaloi makkarat. Kuullota sipulit ja makkarapalat öljyssä. Lisää tomaattimurska, sous vide-pussin liemi sekä mausteet. Hauduta 10 minuuttia. Lisää loput ainekset ja anna hautua 10 minuuttia.
  • Laita papupalat ja tomaatit reikäpakkiin ja höyrytä 5 minuuttia, mausta lopuksi.
  • Paista gnocchit öljyssä ja mausta lopuksi suolalla.

Muistiinpanot

Snellman Maatiaispossun S0 kuutio, kypsä

Snellman All natural Salsiccia

IceCool sipulikuutio

IceCool valkosipulirouhe

IceCool papusalaatti basilikakastikkeella

IceCool vihreä papu, pala

IceCool tomaattipala, puolikuivattu


Share on social

Tags

icecool papupala,
icecool papusalaatti basilikakastikkeella,
icecool sipulikuutio,
icecool tomaattipala puolikuivattu,
icecool valkosipulirouhe,
Snellman Maatiaispossun S0 kuutio,
snellman salsiccia
icecool papupala icecool papusalaatti basilikakastikkeella icecool sipulikuutio icecool tomaattipala puolikuivattu icecool valkosipulirouhe Snellman Maatiaispossun S0 kuutio snellman salsiccia

Viimeisimmät reseptit

  • Grillattua Flank steakia ”El Argentino”

    Grillattua Flank steakia ”El Argentino”

  • Korealainen pihvi riisin ja salaatin kera

    Korealainen pihvi riisin ja salaatin kera

  • Eteläamerikkalainen pikkujoulubuffet

    Eteläamerikkalainen pikkujoulubuffet

  • Perinteisempi pikkujoulubuffet

    Perinteisempi pikkujoulubuffet

  • Paistettua maatiaispossun kassleria, rucola-perunapyreetä ja mallasbearnaisea

    Paistettua maatiaispossun kassleria, rucola-perunapyreetä ja mallasbearnaisea

  • Naudanrintaa, uuniperuna ja sipulipyree

    Naudanrintaa, uuniperuna ja sipulipyree

  • Maatiaispossun sisäfileetä kermaperunoilla ja pekonikastikkeella

    Maatiaispossun sisäfileetä kermaperunoilla ja pekonikastikkeella

  • Naudan sisäfileepihvit ja pekoniperunaa

    Naudan sisäfileepihvit ja pekoniperunaa

  • Mustajuurikeitto, paahdettu pekoni ja yrttiöljy

    Mustajuurikeitto, paahdettu pekoni ja yrttiöljy

  • Double Smash Burger

    Double Smash Burger

Käyntiosoite:

Snellman Pro
Sementtitehtaankatu 7
04250 Kerava
Vaihde (06) 7866 111
Fax. (09) 7749 5868

Asiakas- ja myyntipalvelu

Puh. (09) 77 495 744
asiakaspalvelu(at)snellman.fi

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@snellman.fi

Tutustu
  • Tuotteet
  • Reseptipankki
  • Pro nurkka
  • Yritys
  • Yhteystiedot
  • Snellman Web Shop
  • Tietosuojakäytäntö
  • Register över behandling
Evästeasetukset
Sosiaalinen media
© 2023 Snellman Pro. All rights reserved