Kategoria
Lounasruoat
Reseptit
Liharuoat
Annokset
10
Ainesosat
- 1800 g Kokkikartano possupatapohja
- 100 g sinappi
- 400 g kerma
- maustepippuri, jauhettu
- maissitärkkelys
Persiljainen perunamuusi
- 20 g IceCool persilja, hienonnettu
- 1500 g Kokkikartano Perunamuusi, sous vide
Juureslisäke
- 200 g Porkkana
- 200 g lanttu
- 200 g palsternakka
- 200 g punajuuri
- 200 g nauris
- 40 g öljy
- 30 g siirappi
- suola
Ohje
- Lämmitä possupatapohjaa höyryssä 15 minuutin ajan. Kiehauta kerma, sinappi ja maustepippuri. Lisää possupatapohja ja kiehauta. Suurusta tarvittaessa maissitärkkelyksellä.
Persiljainen perunamuusi
- Yhdistä ainekset. Laita muusi vuokaan, jonka päälle tiiviisti leivinpaperia. Höyrytä 30 minuutin ajan. Nosta leivinpaperi kulmista yhteen ja nosta se pois.
Juureslisäke
- Kuori ja pilko juurekset. Sekoita juurekset öljyn ja suolan kanssa. Lado juurekset GN -vuokaan ja paahda 225°C n. 20 minuuttia.