Suoraan reseptiin
Kikhernepaneroidut kalapalat ja sitruuna-tillikastiketta

Kategoria
Kalaruoat
Lounasruoat
Reseptit
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1500 g IceCool kikhernepaneroitu kalapala, MSC
Sitruuna-tillikastike
- 60 g IceCool sipulikuutio
- 45 g öljy
- 75 g sitruunamehu
- 450 g kalaliemi
- 170 g kerma
- 20 g sokeri
- 30 g IceCool tilli, hienonnettu
- 23 g maissitärkkelys
- 65 g vesi
Kasvislisäke
- 500 g IceCool kukkakaalin nuppu
- 300 g IceCool herne
Juuresmuusi
- 1800 g juuresmuusi
Ohje
- Lado jäiset kikhernepaneroidut kalapalat uunivuokaan. Kypsennä 180°C 18 - 20 minuuttia.
- Kuullota sipulikuutiot öljyssä. Lisää loput ainekset tilliä lukuunottamatta ja hauduta 30 minuuttia. Suurusta kastike vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä.
- Laita kasvikset reiälliseen uunivuokaan ja mausta suolalla. Höyrytä kasviksia viisi minuuttia.
- Lämmitä juuresmuusia 160°C uunissa 20 minuuttia tai kunnes se on lämmintä.