Suoraan reseptiin
Korealaista possua

Kategoria
Liharuoat
Lounasruoat
Reseptit
Persons
10
Ainesosat
- 1700 g Kokkikartano possupatapohja
- 200 g ketjap manis
- 130 g gochujang
- 50 g inkivääri
- 700 g basmatiriisi
Salaatti
- 400 g kurkku
- 400 g retiisi
- 300 g vesi
- 100 g sokeri
- 100 g valkoviinietikka
Lisäksi
- 600 g kimchi
- 200 g lime
- 30 g seesamsiemen, paahdettu
Ohje
- Lämmitä possupatapohjaa höyryssä 15 minuutin ajan. Kiehauta ketjap manis, gochujang sekä inkivääri. Lisää possupatapohja ja kiehauta.
- Keitä riisi suolavedessä kypsäksi.
- Viipaloi kurkut ja retiisi ohuelti. Sekoita liemen ainekset keskenään. Kaada kurkku- ja retiisiviipaleiden päälle.
- Tarjoa annos kimchin, limelohkon ja seesaminsiementen kera.