logo
  • Etusivu
  • HoReCa Tuotteet
    • Tuoteuutuudet
    • Snellman lihat ja lihavalmisteet (viileät)
      • Maatiaispossu – kypsät tuotteet
      • Maatiaispossu – pihvit
      • Maatiaispossu – fileet, paistit ja muu palaliha
      • Maatiaispossu – suikaleet ja kuutiot
      • Nauta – kypsät tuotteet
      • Nauta – pihvit
      • Nauta – fileet, paistit ja muu palaliha
      • Nauta – jauheliha, suikaleet ja kuutiot
      • Broileri – kypsät tuotteet
      • Makkarat ja nakit
      • Leikkeleet ja salamit
      • Limousin-rotukarjatuotteet
    • Snellman lihat ja lihavalmisteet (pakasteet)
      • Nauta – kypsät tuotteet
      • Maatiaispossu – kypsät tuotteet
      • Raaka liha
    • Pro valmisruoka
    • Kokkikartanon ruoat
      • Kiusaukset ja laatikot
      • Pastaruoat
      • Pihvit, pullat, kääryleet
      • Kastikkeelliset ruoat
      • Keitot
      • Lisukkeet
    • IceCool kalat
      • Annoskalat ja kuutiot
      • Paneroidut kalat
    • IceCool vihannekset ja perunat
      • Vihannekset
      • Vihannessekoitukset
      • Perunat
    • IceCool marjat ja hedelmät
      • Marjat
      • Hedelmät
    • Soos -majoneesit
  • Suurkeittiön reseptit
    • À la carte
    • Lounas
    • Keitot
    • Burgerit ja täytetyt leivät
    • Salaatit
    • Pikkujoulujen tarjoiluvinkit
  • logo
  • Pro Nurkka
    • Ajankohtaista
    • Asiakkaamme suosittelevat
    • Snellman kypsät lihat
    • Snellman pihvit
    • Tuoteoppaat ja -esitteet
    • Tuote-esittelyt
  • Yritys
    • Brändit
    • TARINA
    • Snellman Pron missio ja visio
    • Huolehdimme, ettei sinun tarvitse
    • Parempaa kumppanuutta
  • Ota meihin yhteyttä
  • Suomi
  • Haku
  • Muistilista
    • Muistilistasi on tyhjä.

Maksakastike, kurpitsamuusi ja puolukkasurvos G

28.3.2020
|In Liharuoat, Lounasruoat, Reseptit
|By admin

Maksakastike, kurpitsamuusi ja puolukkasurvos

Maksakastike, kurpitsamuusi ja puolukkasurvos
Category Liharuoat Lounasruoat Reseptit
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos

Ainesosat

  • 20 g öljy
  • 100 g IceCool sipulikuutio
  • 70 g Snellman pekoniviipale, kypsä
  • 90 g porkkana, pala
  • 400 g lihaliemi
  • 1 g mustapippuri
  • 1 g meirami
  • 100 g kerma
  • 700 g Snellman naudan maksakuutio, kypsä
  • 30 g maizena
  • 40 g vesi

Kurpitsamuusi

  • 800 g peruna, jauhoinen
  • 50 g voi
  • 450 g IceCool kurpitsakuutio
  • 250 g kerma
  • 16 g suola

Puolukkasurvos

  • 200 g IceCool puolukka
  • 60 g sokeri

Ohje

  • Suikaloi pekoni. Kuullota sipulikuutiot ja pekonipalat öljyssä. Lisää joukkoon lihaliemi, porkkanat ja mausteet. Kiehauta. Lisää ruokakerma ja hauduta 15 min. Suurusta vesitilkkaan sekoitetulla maizenalla.
  • Höyrytä perunoita ja kurpitsakuutioita noin 30 minuutin ajan. Soseuta. Kiehauta maito ja voi ja lisää soseeseen. Mausta suolalla.
  • Sekoita puolukat ja sokeri keskenään. Anna puolukoden sulaa tunnin ajan ja murskaa niitä hieman.

Share on social

Tags

icecool kurpitsakuutio,
icecool puolukka,
icecool sipulikuutio,
Snellman Naudan maksakuutio,
snellman pekoniviipale kypsä
icecool kurpitsakuutio icecool puolukka icecool sipulikuutio Snellman Naudan maksakuutio snellman pekoniviipale kypsä

Viimeisimmät reseptit

  • Grillattua Flank steakia ”El Argentino”

    Grillattua Flank steakia ”El Argentino”

  • Korealainen pihvi riisin ja salaatin kera

    Korealainen pihvi riisin ja salaatin kera

  • Eteläamerikkalainen pikkujoulubuffet

    Eteläamerikkalainen pikkujoulubuffet

  • Perinteisempi pikkujoulubuffet

    Perinteisempi pikkujoulubuffet

  • Paistettua maatiaispossun kassleria, rucola-perunapyreetä ja mallasbearnaisea

    Paistettua maatiaispossun kassleria, rucola-perunapyreetä ja mallasbearnaisea

  • Naudanrintaa, uuniperuna ja sipulipyree

    Naudanrintaa, uuniperuna ja sipulipyree

  • Maatiaispossun sisäfileetä kermaperunoilla ja pekonikastikkeella

    Maatiaispossun sisäfileetä kermaperunoilla ja pekonikastikkeella

  • Naudan sisäfileepihvit ja pekoniperunaa

    Naudan sisäfileepihvit ja pekoniperunaa

  • Mustajuurikeitto, paahdettu pekoni ja yrttiöljy

    Mustajuurikeitto, paahdettu pekoni ja yrttiöljy

  • Double Smash Burger

    Double Smash Burger

Käyntiosoite:

Snellman Pro
Sementtitehtaankatu 7
04250 Kerava
Vaihde (06) 7866 111
Fax. (09) 7749 5868

Asiakas- ja myyntipalvelu

Puh. (09) 77 495 744
asiakaspalvelu(at)snellman.fi

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@snellman.fi

Tutustu
  • Tuotteet
  • Reseptipankki
  • Pro nurkka
  • Yritys
  • Yhteystiedot
  • Snellman Web Shop
  • Tietosuojakäytäntö
  • Register över behandling
Evästeasetukset
Sosiaalinen media
© 2023 Snellman Pro. All rights reserved