logo
  • Etusivu
  • HoReCa Tuotteet
    • Tuoteuutuudet
    • Snellman lihat ja lihavalmisteet (viileät)
      • Maatiaispossu – kypsät tuotteet
      • Maatiaispossu – pihvit
      • Maatiaispossu – fileet, paistit ja muu palaliha
      • Maatiaispossu – suikaleet ja kuutiot
      • Nauta – kypsät tuotteet
      • Nauta – pihvit
      • Nauta – fileet, paistit ja muu palaliha
      • Nauta – jauheliha, suikaleet ja kuutiot
      • Broileri – kypsät tuotteet
      • Makkarat ja nakit
      • Leikkeleet ja salamit
      • Limousin-rotukarjatuotteet
    • Snellman lihat ja lihavalmisteet (pakasteet)
      • Nauta – kypsät tuotteet
      • Maatiaispossu – kypsät tuotteet
      • Raaka liha
    • Pro valmisruoka
    • Kokkikartanon ruoat
      • Kiusaukset ja laatikot
      • Pastaruoat
      • Pihvit, pullat, kääryleet
      • Kastikkeelliset ruoat
      • Keitot
      • Lisukkeet
    • IceCool kalat
      • Annoskalat ja kuutiot
      • Paneroidut kalat
    • IceCool vihannekset ja perunat
      • Vihannekset
      • Vihannessekoitukset
      • Perunat
    • IceCool marjat ja hedelmät
      • Marjat
      • Hedelmät
    • Soos -majoneesit
  • Suurkeittiön reseptit
    • À la carte
    • Lounas
    • Keitot
    • Burgerit ja täytetyt leivät
    • Salaatit
    • Pikkujoulujen tarjoiluvinkit
  • logo
  • Pro Nurkka
    • Ajankohtaista
    • Asiakkaamme suosittelevat
    • Snellman kypsät lihat
    • Snellman pihvit
    • Tuoteoppaat ja -esitteet
    • Tuote-esittelyt
  • Yritys
    • Brändit
    • TARINA
    • Snellman Pron missio ja visio
    • Huolehdimme, ettei sinun tarvitse
    • Parempaa kumppanuutta
  • Ota meihin yhteyttä
  • Suomi
  • Haku
  • Muistilista
    • Muistilistasi on tyhjä.

Paistettu entrecôte ja chimichurri

28.3.2020
|In À la carte, Reseptit
|By admin

Paistettu entrecôte ja chimichurri

Paistettu entrecôte ja chimichurri
Category À la carte Reseptit
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos

Ainesosat

  • 2500 g Snellman naudan entrecôte
  • suola, mustapippuri

Chimichurri

  • 300 g oliiviöljy
  • 1.5 pnt korianteri
  • 50 g IceCool basilika, hienonnettu
  • 150 g IceCool persilja, hienonnettu
  • 0.25 pnt oregano
  • 1 kpl chili
  • 75 g punaviinietikka

Paahdetut perunat

  • 1500 g peruna
  • 100 g öljy
  • 20 g IceCool valkosipulirouhe
  • 10 g rosmariini
  • 5 g savupaprika
  • suola

Vesimeloni-tomaattisalaatti

  • 900 g tomaatti
  • 500 g vesimeloni
  • 0.5 kpl chili
  • 0.5 pnt rucola
  • 100 g punasipuli
  • 20 g IceCool basilika, hienonnettu
  • 50 g öljy
  • 15 g valkoinen balsamico

Ohje

Chimichurri

  • Poista chilistä siemenet ja soseuta kaikki ainekset tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa.

Paahdetut perunat

  • Soseuta mausteet, valkosipulirouhe ja öljy. Leikkaa perunat pienemmiksi. Sekoita joukkoon mausteöljy. Paahda perunoita 200°C uunissa noin 20 minuutin ajan.

Vesimeloni-tomaattisalaatti

  • Kuori punasipuli. Leikkaa tomaatti neljään osaan ja poista sisus. Kuutioi jäljelle jääneet tomaattineljännekset. Kuutioi vesimelonit ja hienonna chili. Yhdistä kaikki ainekset.

Pihvit

  • Leikkaa kokonainen entrecôte 250 g pihveiksi. Mausta pihvit ja grillaa ne mediumiksi.

Share on social

Tags

icecool basilika,
icecool persilja,
icecool valkosipulirouhe,
snellman naudan entrecôte
icecool basilika icecool persilja icecool valkosipulirouhe snellman naudan entrecôte

Viimeisimmät reseptit

  • Grillattua Flank steakia ”El Argentino”

    Grillattua Flank steakia ”El Argentino”

  • Korealainen pihvi riisin ja salaatin kera

    Korealainen pihvi riisin ja salaatin kera

  • Eteläamerikkalainen pikkujoulubuffet

    Eteläamerikkalainen pikkujoulubuffet

  • Perinteisempi pikkujoulubuffet

    Perinteisempi pikkujoulubuffet

  • Paistettua maatiaispossun kassleria, rucola-perunapyreetä ja mallasbearnaisea

    Paistettua maatiaispossun kassleria, rucola-perunapyreetä ja mallasbearnaisea

  • Naudanrintaa, uuniperuna ja sipulipyree

    Naudanrintaa, uuniperuna ja sipulipyree

  • Maatiaispossun sisäfileetä kermaperunoilla ja pekonikastikkeella

    Maatiaispossun sisäfileetä kermaperunoilla ja pekonikastikkeella

  • Naudan sisäfileepihvit ja pekoniperunaa

    Naudan sisäfileepihvit ja pekoniperunaa

  • Mustajuurikeitto, paahdettu pekoni ja yrttiöljy

    Mustajuurikeitto, paahdettu pekoni ja yrttiöljy

  • Double Smash Burger

    Double Smash Burger

Käyntiosoite:

Snellman Pro
Sementtitehtaankatu 7
04250 Kerava
Vaihde (06) 7866 111
Fax. (09) 7749 5868

Asiakas- ja myyntipalvelu

Puh. (09) 77 495 744
asiakaspalvelu(at)snellman.fi

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@snellman.fi

Tutustu
  • Tuotteet
  • Reseptipankki
  • Pro nurkka
  • Yritys
  • Yhteystiedot
  • Snellman Web Shop
  • Tietosuojakäytäntö
  • Register över behandling
Evästeasetukset
Sosiaalinen media
© 2023 Snellman Pro. All rights reserved