Suoraan reseptiin
Paistettua silakkaa, paahdettua maa-artisokkaa ja mätikastiketta

Kategoria
Kalaruoat
Lounasruoat
Reseptit
Annoksien määrä:
10
Ainesosat
- 1800 g Icecool Silli-/silakkafilee ruispaneroitu 60 - 100g
Paahdettu maa-artisokka
- 1400 g maa-artisokka
- 80 g öljy
- suola, rouhittu mustapippuri, jauhettu maustepippuri
Mätikastike
- 800 g kermaviili
- 170 g kirjolohenmäti
- 40 g sinappi
- 100 g sokeri
- 15 g IceCool tilli, hienonnettu
- suola
Lisäksi
- 1000 g IceCool vihreä kasvissekoitus
- 100 g retiisi
- suola
Ohje
- Yhdistä mätikastikkeen ainekset. Anna makujen tasaantua 30 min ennen tarjoilua. Lado kalafileet uunipellille ja kypsennä 20 minuutin ajan 180°C uunissa. Halkaise maa-artisokat ja pyörittele öljyn ja mausteiden kanssa. Paahda 225°C 15 minuuttia. Kaada kasvissekoitus ja viipaloidut retiisit reikävuokaan ja höyrytä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja sekoita.