Suoraan reseptiin
Ruispaneroitua silakkaa ja piparjuurikastiketta

Kategoria
Kalaruoat
Lounasruoat
Reseptit
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1500 g IceCool Silli-/silakkafilee, ruispaneroitu
- 1800 g Kokkikartano perunamuusi
Piparjuurikastike
- 200 g piimä
- 100 g Soos täysmajoneesi 78%
- 50 g punasipuli
- 15 g piparjuuritahna
- 10 g IceCool ruohosipuli
- 3 g mustapippuri, jauhettu
- 4 g suola
Lisäksi
- 1200 g IceCool Euromix
- 12 g suola
Ohje
- Laita jäiset kalafileet GN 1/1 65 vuokaan ja kypsennä 180°C 20 minuuttia. Lämmitä perunamuusi.
Piparjuurikastike
- Kuutioi punasipuli pieneksi. Yhdistä ainekset. Anna mausta 30 minuuttia.
- Höyrytä kasvissekoitusta viisi minuuttia. Mausta suolalla.