Tomaattinen kalapata

Category
Kalaruoat
Lounasruoat
Reseptit
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 0.75 dl oliiviöljy
- 280 g IceCool sipulikuutio
- 110 g IceCool valkosipulirouhe
- 70 g tomaattipyree
- 1750 g tomaattimurska
- 550 g IceCool puolikuivattu tomaattipala
- 550 g tomaattinen kasvismix
- 1000 g IceCool alaskanseitikuutio, MSC
- 20 g IceCool hienonnettu basilika
- suola, mustapippuri, sokeri
Lisäksi
- 5 kpl vehnäpatonki
- 200 g Soos valkosipulimajoneesi
Ohje
- Kuullota sipulit oliiviöljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää tomaattipyre ja kuullota vielä hetki. Lisää joukkoon tomaattimurska, tomaattinen kasvismix ja tomaattipalat. Kiehauta hetki. Lisää kalakuutiot ja hauduta kunnes kala on kypsää. Tarkista maku. Tarjoa patongin ja valkosipulimajoneesin kera.