Allt från biffar till djupfrysta produkter av förstklassig kvalitet.

Vårt breda produktsortiment är en kombination av Snellmans 100 % inhemska kött, Kokkikartanos färdigmat, IceCools högklassiga fiskprodukter, grönsaker och bär samt Soos-majonnäser. Ta del av våra varumärken nedan!

Snellman

Snellmans 100 % inhemska kött kommer från finländska familjegårdar. Vi satsar på etisk och säker produktion samt på förstklassiga produkter med hög renhet. Vi styckar även innerfilébiffar av nöt manuellt, eftersom det ger bästa möjliga kvalitet.

Läs merSnellman.fi

Kokkikartano

Kokkikartano lagar vi mat som om vi skulle laga till oss själva. Kokkikartano använder bästa möjliga råvaror och dessa skaffas så lokalt som möjligt, naturligtvis inom Finland om det bara är möjligt. Kokkikartanos mat innehåller heller inga onödiga tillsatser.

Till Snellmanin Kokkikartano Oy:s verksamhet hör tillverkning av färdigmat på verksamhetsställena i Kervo och Jakobstad.

Läs merKokkikartano.fi

IceCool

IceCool erbjuder ett urval av högklassiga djupfrysta produkter för professionella kök: MSC-certifierad fisk, grönsaker, örter, svamp, frukter och bär. Produkterna är av högsta kvalitet och säkerhet.

Läs mer

Soos

Soos-majonnäserna erbjuder premiumkvalitet i alla slags rätter. De moderna Soos-produkterna är enkla att använda i färdiga rätter eller till att skapa helt nya. Tester har visat att de rena smakerna i produktserien går hand i hand med finländarnas smakpreferenser.

Läs mer