Resepti
Burgundin pata Hanger steakista
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 1000 g Snellman Hanger steak, ylikypsä
- 3 kpl porkkana
- 200 g herkkusieni
- 100 g pikkusipuli
- 3 dl punaviinikastike
- 2 kpl rosmariininoksa
- 2 kpl laakerinlehti
- 1 rkl rouhittu mustapippuri
- 2 rkl persilja, hienonnettu|
Ohje
- Jos käytät pakastetta, sulata Hanger steakit ja pikkusipulit.
- Kuori ja leikkaa porkkanat n. 1 cm paloiksi.
- Lohko herkkusienet neljään osaan.
- Keitä porkkanapalat kypsiksi suolavedessä.
- Paista herkkusienet ja pikkusipulit öljyssä.
- Leikkaa Hanger steak isoihin paloihin ja laita kaikki ainekset kattilaan. Kiehauta ja tarkista maku.