Snellmanin Street Food burgerjauheliha on nimensä mukaisesti todellinen burgerinystävän jauheliha. Jauhelihatangosta leikatuissa burgerpihveissä rakenne on aivan toisenlainen kuin käsin veivatussa taikinassa. Olemme käyttäneet valmistuksessa myös tavanomaista rasvaisempia lihapaloja. Siksi hampurilaispihveistä tulee paistettaessa erityisen mureita ja meheviä.

Kuinka käyttää burgerjauhelihaa?

  • Käytä pihvien leikkaamiseen sahalaitaista leipäveistä tai erittäin terävää keittiöveistä. Tämä helpottaa leikkaamista suoraan paketin päältä ja pehmeitä jauhelihan syitä vasten.
  • Saat neljä 160 g pihviä leikkaamalla pakkauksen ensin kahteen osaan ja ne vielä kahteen osaan.
  • Pakkauksessa on myös apuviivat, kaksi viivanväliä on 160g pihviä.
  • Muotoile pihvistä hieman sämpylää leveämpi. Tee keskelle pieni painauma.
  • Grillaa tai paista pihvit mediumiksi, jolloin ne ovat mehevimmillään.
  • Burgerjauhelihaon luonnollisesti täysin maustamatonta. Jauha paiston jälkeen päälle vain merisuolaa ja mustapippuria myllystä. Paljon muuta ei tarvitakaan.
  • Kokoa hampurilainen ja ota asiakkaan kiitokset vastaan.

Lue lisää burgerjauhelihasta täältä.