Lue viimeisimmät tiedotteet ja tarinat meidän porukalta täältä.
Asiakasesittelyssä Pispalan Pulteri Tampereella
Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita. Tässä juttusarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä – ammattilaiselta ammattilaiselle. Tampereen Pispalan vehreän kauniissa maisemissa sijaitsee konstailematon lähiöravintola Pispalan Pulteri.…
Asiakasesittelyssä Kahvila-ravintola Saimaan Helmi Lappeenrannassa
Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita. Tässä artikkelisarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä – ammattilaiselta ammattilaiselle. Lappeenrannassa sijaitseva Kahvila-ravintola Saimaan Helmi on perheyritys, nykyisen omistajapariskunnan Marian…
Herkulliset suolaiset vohvelit kesän listalle!
Keittiömestarimme Atte Kuuskoski kehitti neljä erilaista suolaisten vohveleiden täytereseptiä. Inspiraatiota terassilistalle, brunssitarjoiluun tai kahvilan valikoimaan! Käytimme resepteissä huolella valmiiksi kypsennettyjä Snellman Slow&Wow! -tuoteperheen lihoja. Voit käyttää valmiita…
Asiakasesittelyssä Ravintola Lalo Lappeenrannassa
Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita. Tässä artikkelisarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä – ammattilaiselta ammattilaiselle. Perinteisesti kesäkaupungiksi mielletyssä Lappeenrannassa on ravintola, jossa asiakkaita on jonoksi asti…
Lataa ruoan teemapäivät ja juhlat -kooste vuodelle 2022
Teemoilla vaihtelua ja yllätyksellisyyttä vuoden tarjoiluihin Ammattikeittiöiden vuosisuunnittelun perustana on sesongin parhaat raaka-aineet, erilaiset tapahtumat ja teemapäivät sekä perinteisemmät ruokajuhlat. Oheiseen ladattavaan kalenteriin olemme koonneet ruoan teemapäiviä tai tapahtumia,…
Asiakasesittelyssä Ravintola Buffalo Korppoossa
Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita. Tässä artikkelisarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä - ammattilaiselta ammattilaiselle. Korppoon kauniissa merimaisemissa sijaitsee vierasvenesatama Verkan ja Ravintola Buffalo. Yrittäjänä vuodesta…
Joulukilpailun säännöt
JÄRJESTÄJÄ Snellmanin Kokkikartano Oy/Snellman Pro, Jäspilänkatu 27, 04250 Kerava. Y-tunnus: 1554059-5 (jäljempänä ”Järjestäjä”) OSALLISTUMISKELPOISUUS Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen…
Snellman Pron valikoima Kesprolta
Kumppanimme HoReCa-tukku Kespron nettisivuilta löytyy uusi, kätevä palvelu. Löydät Tuotemerkit-sivulta kaikki Kespron kautta myynnissä olevat tuotemerkit ja niiden alta Kespron valikoimassa olevat tuotteet. Meidän brändien tuotemerkkisivuille ja kattavaan valikoimaamme pääset suoraan kuvia…
Halloweenin reseptivinkki: samettinen kurpitsakeitto
Halloweenia vietetään Suomessa Pyhäinpäivänä ja tänä vuonna se on lauantai 6.11. Halloween tunnetaan myös kurpitsajuhlana, joten tarjoa edeltävällä viikolla lounaalla tai alkuruokana samettisen herkullista kurpitsakeittoa.
Kutsumme sinut ensitreffeille PRO-valmisruoan kanssa!
PRO-valmisruokaperhe on syksyn uutuus ammattikeittiöille! PRO-valmisruoissa kiinnitämme herkullisen maun lisäksi erityistä huomiota ruoan ravitsemuksellisiin ominaisuuksiin: rasvan hyvään laatuun ja suolan vähäisempään määrään. Käytämme suomalaista naudan- ja possunlihaa, broileria, maitoa,…
Kaikissa Snellman Slow&Wow! -tuotteissamme käytetään jodioitua suolaa
Syyskuun alusta kaikissa Snellmanin sous vide -tuotteissa käytetään jodioitua suolaa. Valtion ravitsemusneuvottelukunta (VRN) on suosittanut jodioidun suolan käyttöönoton elintarviketeollisuudessa. Liian vähäinen jodin saanti on yksi suurimmista ravitsemuksellisista haasteita Suomessa. Jodia…
Snellman Pron uutuudet ja muutokset jaksolle 9-12/2021
Syksyn alkuun meille tulee paljon arkea helpottavia ja herkullisia uutuuksia. Tässä kootusti muutokset valikoimassamme 1.9.2021, uutuuksien tuotenimeä klikkaamalla pääset tarkempiin tuotetietoihin. Herra Snellman Snellmanilta todellinen burgerintekijän jauheliha toivotussa pakkauskoossa ja…
Näin helppoa on Snellmanin burgerjauhelihan käyttö ravintolassa
Snellmanin Street Food burgerjauheliha on nimensä mukaisesti todellinen burgerinystävän jauheliha. Jauhelihatangosta leikatuissa burgerpihveissä rakenne on aivan toisenlainen kuin käsin veivatussa taikinassa. Olemme käyttäneet valmistuksessa myös tavanomaista rasvaisempia lihapaloja. Siksi…
Tuotekehitystä 200 vuoden kokemuksella
Snellmanin laadukas tuotekehitystyö kotimaisen lihanjalostuksen parissa on synnyttänyt useita tunnettuja brändejä ja tuottanut suomalaisten ruokapöytiin sekä ammattikeittiöihin herkullisia lihatuotteita aina 1950-luvulta lähtien. Kotimaisuus, puhtaat raaka-aineet, tiivis yhteistyö asiakkaiden ja…
Vastuullisuus on osa jokapäiväistä työtämme
Vastuullisuus on ajankohtainen aihe ruoka-alan keskusteluissa. HoReCa-alan kotimaisena edelläkävijänä Snellman Pro on sitoutunut kehittämään toimintaansa vastuullisemmaksi yhdessä koko Snellman-konsernin kanssa. Vastuullisuus syntyy päätöksistä ja toimintatavoista, joilla taataan tuotteiden korkea…
Asiakastiedote: Koronavirus
HYVÄ YHTEISTYÖKUMPPANIMME, Maailmanlaajuinen koronaviruspandemia koskettaa meitä kaikkia. Suomessa vallitsevat poikkeukselliset olosuhteet, joiden vaikutukset näkyvät yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla, yritykset mukaan lukien. Me Snellman-konsernissa seuraamme koronavirustilannetta ja sen…
Snellman Pro Talk Show – osa 4
TE KYSYITTE, ME VASTAAMME! Kokosimme porukalla yhteen teitä useimmin askarruttavia kysymyksiä koskien meidän brändejä ja tapaamme tehdä. Tällä kertaa mm. avainasiakaspäällikkömme Sari vastailee IceCool-brändimme vastuullisuuteen liittyviin kysymyksiin ja Peter piipahtaa kommentoimassa…
Snellman Pro Talk Show – osa 3
TE KYSYITTE, ME VASTAAMME! Kokosimme porukalla yhteen teitä useimmin askarruttavia kysymyksiä koskien meidän brändejä ja tapaamme tehdä. Päätuotekehittäjämme Matti valottaa mm. Kokkikartanon tuotteiden etuja ammattikeittiössä!
Snellman Pro Talk Show – osa 2
TE KYSYITTE, ME VASTAAMME! Kokosimme porukalla yhteen teitä useimmin askarruttavia kysymyksiä koskien meidän brändejä ja tapaamme tehdä. Tänään vastaamassa myyntijohtajamme Peter sekä asiakaspalvelupäällikkömme Raija.
Snellman Pro Talk Show – osa 1
TE KYSYITTE, ME VASTAAMME! Kokosimme porukalla yhteen teitä useimmin askarruttavia kysymyksiä koskien meidän brändejä ja tapaamme tehdä. Tässä ”Snellman Pro Talk Show´n” ensimmäisessä osassa vastaamme muutamaan Snellmania koskevaan kysymykseen meidän Tommyn ja Raijan toimesta.……
Olemme mukana Työ ei syrji -kampanjassa
Työ ei syrji - emme mekään. Olemme mukana Elinkeinoelämän keskusliiton Työ ei syrji -kampanjassa, koska yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat meille tärkeitä asioita. Elinkeinoelämän keskusliitto EK uskoo, että jokainen työ ansaitsee parhaan mahdollisen tekijän. Kampanjassa ollaan innostavan ja…
Ruokahävikin vähentäminen on jokaisen vastuulla
Ruokahävikin vähentämisestä on viime vuosina puhuttu paljon. Ruoan tuotanto, kuljetus ja valmistus kuluttavat energiaa ja jos ruoka päätyy hävikkiin, tuotantoketjun vaiheet ovat olleet turhia. SNELLMAN EHKÄISEE HÄVIKKIÄ JO TUOTANNOSSA Snellmanilla ruokahävikin minimointi ja ehkäiseminen koetaan…
Maukkaat ja mureat Slow&Wow! -tuotteet ammattikeittiöön
Snellmanilla ollaan valmistettu korkealaatuisia liha- ja leikkeletuotteita jo 60 vuoden ajan. Tuotekehityksessä työskennellään intohimoisesti sen eteen, että voimme tarjota mahdollisimman maukkaita ja arkea helpottavia tarjottavia. Kehitystyötä uusien tuotteiden eteen tehdään jatkuvasti. -…
Lihan alkuperän ilmoittaminen ravintolassa
Toukokuun alusta alkaen ravintolan on tullut ilmoittaa tarjoamansa lihan alkuperä näkyvästi toimipisteessään. Linkin takaa löydät Ruokatieto yhdistys ry:n tekemän ohjeistuksen Hyvää Suomesta -merkin käytöstä toimipisteissä. Yhdistys suosittelee merkin käytön yhteydessä kertomaan myös merkkiä…