Lue viimeisimmät tiedotteet ja tarinat meidän porukalta täältä.

Asiakastiedote: Koronavirus

HYVÄ YHTEISTYÖKUMPPANIMME, Maailmanlaajuinen koronaviruspandemia koskettaa meitä kaikkia. Suomessa vallitsevat poikkeukselliset olosuhteet, joiden vaikutukset näkyvät yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla, yritykset mukaan lukien. Me Snellman-konsernissa seuraamme koronavirustilannetta ja sen…


Lue lisää!

Snellman Pro Talk Show – osa 4

TE KYSYITTE, ME VASTAAMME! Kokosimme porukalla yhteen teitä useimmin askarruttavia kysymyksiä koskien meidän brändejä ja tapaamme tehdä. Tällä kertaa mm. avainasiakaspäällikkömme Sari vastailee IceCool-brändimme vastuullisuuteen liittyviin kysymyksiin ja Peter piipahtaa kommentoimassa…


Lue lisää!

Snellman Pro Talk Show – osa 3

TE KYSYITTE, ME VASTAAMME! Kokosimme porukalla yhteen teitä useimmin askarruttavia kysymyksiä koskien meidän brändejä ja tapaamme tehdä. Päätuotekehittäjämme Matti valottaa mm. Kokkikartanon tuotteiden etuja ammattikeittiössä!


Lue lisää!

Snellman Pro Talk Show – osa 2

TE KYSYITTE, ME VASTAAMME! Kokosimme porukalla yhteen teitä useimmin askarruttavia kysymyksiä koskien meidän brändejä ja tapaamme tehdä. Tänään vastaamassa myyntijohtajamme Peter sekä asiakaspalvelupäällikkömme Raija.


Lue lisää!

Snellman Pro Talk Show – osa 1

TE KYSYITTE, ME VASTAAMME! Kokosimme porukalla yhteen teitä useimmin askarruttavia kysymyksiä koskien meidän brändejä ja tapaamme tehdä. Tässä ”Snellman Pro Talk Show´n” ensimmäisessä osassa vastaamme muutamaan Snellmania koskevaan kysymykseen meidän Tommyn ja Raijan toimesta.…


Lue lisää!

Olemme mukana Työ ei syrji -kampanjassa

Työ ei syrji - emme mekään. Olemme mukana Elinkeinoelämän keskusliiton Työ ei syrji -kampanjassa, koska yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat meille tärkeitä asioita. Elinkeinoelämän keskusliitto EK uskoo, että jokainen työ ansaitsee parhaan mahdollisen tekijän. Kampanjassa ollaan innostavan ja…


Lue lisää!

Ruokahävikin vähentäminen on jokaisen vastuulla

Ruokahävikin vähentämisestä on viime vuosina puhuttu paljon. Ruoan tuotanto, kuljetus ja valmistus kuluttavat energiaa ja jos ruoka päätyy hävikkiin, tuotantoketjun vaiheet ovat olleet turhia. SNELLMAN EHKÄISEE HÄVIKKIÄ JO TUOTANNOSSA Snellmanilla ruokahävikin minimointi ja ehkäiseminen koetaan…


Lue lisää!

Maukkaat ja mureat Slow&Wow! -tuotteet ammattikeittiöön

Snellmanilla ollaan valmistettu korkealaatuisia liha- ja leikkeletuotteita jo 60 vuoden ajan. Tuotekehityksessä työskennellään intohimoisesti sen eteen, että voimme tarjota mahdollisimman maukkaita ja arkea helpottavia tarjottavia. Kehitystyötä uusien tuotteiden eteen tehdään jatkuvasti. -…


Lue lisää!

Lihan alkuperän ilmoittaminen ravintolassa

Toukokuun alusta alkaen ravintolan on tullut ilmoittaa tarjoamansa lihan alkuperä näkyvästi toimipisteessään. Linkin takaa löydät Ruokatieto yhdistys ry:n tekemän ohjeistuksen Hyvää Suomesta -merkin käytöstä toimipisteissä. Yhdistys suosittelee merkin käytön yhteydessä kertomaan myös merkkiä…


Lue lisää!