Lue viimeisimmät tiedotteet ja tarinat meidän porukalta täältä.

Lataa ruoan teemapäivät ja juhlat -kooste vuodelle 2022

Teemoilla vaihtelua ja yllätyksellisyyttä vuoden tarjoiluihin Ammattikeittiöiden vuosisuunnittelun perustana on sesongin parhaat raaka-aineet, erilaiset tapahtumat ja teemapäivät sekä perinteisemmät ruokajuhlat. Oheiseen ladattavaan kalenteriin olemme koonneet ruoan teemapäiviä tai tapahtumia,…


Lue lisää!

Asiakasesittelyssä Ravintola Buffalo Korppoossa

Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita. Tässä artikkelisarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä - ammattilaiselta ammattilaiselle. Korppoon kauniissa merimaisemissa sijaitsee vierasvenesatama Verkan ja Ravintola Buffalo. Yrittäjänä vuodesta…


Lue lisää!

Joulukilpailun säännöt

JÄRJESTÄJÄ Snellmanin Kokkikartano Oy/Snellman Pro, Jäspilänkatu 27, 04250 Kerava. Y-tunnus: 1554059-5 (jäljempänä ”Järjestäjä”) OSALLISTUMISKELPOISUUS Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen…


Lue lisää!

Snellman Pron valikoima Kesprolta

Kumppanimme HoReCa-tukku Kespron nettisivuilta löytyy uusi, kätevä palvelu. Löydät Tuotemerkit-sivulta kaikki Kespron kautta myynnissä olevat tuotemerkit ja niiden alta Kespron valikoimassa olevat tuotteet. Meidän brändien tuotemerkkisivuille ja kattavaan valikoimaamme pääset suoraan kuvia…


Lue lisää!

Halloweenin reseptivinkki: samettinen kurpitsakeitto

Halloweenia vietetään Suomessa Pyhäinpäivänä ja tänä vuonna se on lauantai 6.11. Halloween tunnetaan myös kurpitsajuhlana, joten tarjoa edeltävällä viikolla lounaalla tai alkuruokana samettisen herkullista kurpitsakeittoa.


Lue lisää!

Kutsumme sinut ensitreffeille PRO-valmisruoan kanssa!

PRO-valmisruokaperhe on syksyn uutuus ammattikeittiöille! PRO-valmisruoissa kiinnitämme herkullisen maun lisäksi erityistä huomiota ruoan ravitsemuksellisiin ominaisuuksiin: rasvan hyvään laatuun ja suolan vähäisempään määrään. Käytämme suomalaista naudan- ja possunlihaa, broileria, maitoa,…


Lue lisää!

Kaikissa Snellman Slow&Wow! -tuotteissamme käytetään jodioitua suolaa

Syyskuun alusta kaikissa Snellmanin sous vide -tuotteissa käytetään jodioitua suolaa. Valtion ravitsemusneuvottelukunta (VRN) on suosittanut jodioidun suolan käyttöönoton elintarviketeollisuudessa. Liian vähäinen jodin saanti on yksi suurimmista ravitsemuksellisista haasteita Suomessa. Jodia…


Lue lisää!

Snellman Pron uutuudet ja muutokset jaksolle 9-12/2021

Syksyn alkuun meille tulee paljon arkea helpottavia ja herkullisia uutuuksia. Tässä kootusti muutokset valikoimassamme 1.9.2021, uutuuksien tuotenimeä klikkaamalla pääset tarkempiin tuotetietoihin. Herra Snellman Snellmanilta todellinen burgerintekijän jauheliha toivotussa pakkauskoossa ja…


Lue lisää!

Näin helppoa on Snellmanin burgerjauhelihan käyttö ravintolassa

Snellmanin Street Food burgerjauheliha on nimensä mukaisesti todellinen burgerinystävän jauheliha. Jauhelihatangosta leikatuissa burgerpihveissä rakenne on aivan toisenlainen kuin käsin veivatussa taikinassa. Olemme käyttäneet valmistuksessa myös tavanomaista rasvaisempia lihapaloja. Siksi…


Lue lisää!

Tuotekehitystä 200 vuoden kokemuksella

Snellmanin laadukas tuotekehitystyö kotimaisen lihanjalostuksen parissa on synnyttänyt useita tunnettuja brändejä ja tuottanut suomalaisten ruokapöytiin sekä ammattikeittiöihin herkullisia lihatuotteita aina 1950-luvulta lähtien. Kotimaisuus, puhtaat raaka-aineet, tiivis yhteistyö asiakkaiden ja…


Lue lisää!