Lue viimeisimmät tiedotteet ja tarinat meidän porukalta täältä.

Halloweenin reseptivinkki: samettinen kurpitsakeitto

Halloweenia vietetään Suomessa Pyhäinpäivänä ja tänä vuonna se on lauantai 5.11. Halloween tunnetaan myös kurpitsajuhlana, joten tarjoa edeltävällä viikolla lounaalla tai alkuruokana samettisen herkullista kurpitsakeittoa.


Lue lisää!

Sydänmerkki-uutuuksia ammattikeittiöön!

PRO-valmisruoissa kiinnitämme herkullisen maun lisäksi erityistä huomiota ruoan ravitsemuksellisiin ominaisuuksiin: rasvan laatuun ja suolan määrään. Valikoimassamme on uutuutena viisi valmisruokaa, joissa on Sydänmerkki. Valitsemalla Sydänmerkki-tuotteita teet pieniä, terveyden kannalta edullisia…


Lue lisää!

Asiakasesittelyssä Pispalan Pulteri Tampereella

Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita. Tässä juttusarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä – ammattilaiselta ammattilaiselle. Tampereen Pispalan vehreän kauniissa maisemissa sijaitsee konstailematon lähiöravintola Pispalan Pulteri.…


Lue lisää!

Asiakasesittelyssä Kahvila-ravintola Saimaan Helmi Lappeenrannassa

Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita. Tässä artikkelisarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä – ammattilaiselta ammattilaiselle. Lappeenrannassa sijaitseva Kahvila-ravintola Saimaan Helmi on perheyritys, nykyisen omistajapariskunnan Marian…


Lue lisää!

Herkulliset suolaiset vohvelit kesän listalle!

Keittiömestarimme Atte Kuuskoski kehitti neljä erilaista suolaisten vohveleiden täytereseptiä. Inspiraatiota terassilistalle, brunssitarjoiluun tai kahvilan valikoimaan! Käytimme resepteissä huolella valmiiksi kypsennettyjä Snellman Slow&Wow! -tuoteperheen lihoja. Voit käyttää valmiita…


Lue lisää!

Asiakasesittelyssä Ravintola Lalo Lappeenrannassa

Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita. Tässä artikkelisarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä – ammattilaiselta ammattilaiselle. Perinteisesti kesäkaupungiksi mielletyssä Lappeenrannassa on ravintola, jossa asiakkaita on jonoksi asti…


Lue lisää!

Lataa ruoan teemapäivät ja juhlat -kooste vuodelle 2022

Teemoilla vaihtelua ja yllätyksellisyyttä vuoden tarjoiluihin Ammattikeittiöiden vuosisuunnittelun perustana on sesongin parhaat raaka-aineet, erilaiset tapahtumat ja teemapäivät sekä perinteisemmät ruokajuhlat. Oheiseen ladattavaan kalenteriin olemme koonneet ruoan teemapäiviä tai tapahtumia,…


Lue lisää!

Asiakasesittelyssä Ravintola Buffalo Korppoossa

Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita. Tässä artikkelisarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä - ammattilaiselta ammattilaiselle. Korppoon kauniissa merimaisemissa sijaitsee vierasvenesatama Verkan ja Ravintola Buffalo. Yrittäjänä vuodesta…


Lue lisää!

Joulukilpailun säännöt

JÄRJESTÄJÄ Snellmanin Kokkikartano Oy/Snellman Pro, Jäspilänkatu 27, 04250 Kerava. Y-tunnus: 1554059-5 (jäljempänä ”Järjestäjä”) OSALLISTUMISKELPOISUUS Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen…


Lue lisää!

Snellman Pron valikoima Kesprolta

Kumppanimme HoReCa-tukku Kespron nettisivuilta löytyy uusi, kätevä palvelu. Löydät Tuotemerkit-sivulta kaikki Kespron kautta myynnissä olevat tuotemerkit ja niiden alta Kespron valikoimassa olevat tuotteet. Meidän brändien tuotemerkkisivuille ja kattavaan valikoimaamme pääset suoraan kuvia…


Lue lisää!

Kutsumme sinut ensitreffeille PRO-valmisruoan kanssa!

PRO-valmisruokaperhe on syksyn uutuus ammattikeittiöille! PRO-valmisruoissa kiinnitämme herkullisen maun lisäksi erityistä huomiota ruoan ravitsemuksellisiin ominaisuuksiin: rasvan hyvään laatuun ja suolan vähäisempään määrään. Käytämme suomalaista naudan- ja possunlihaa, broileria, maitoa,…


Lue lisää!

Kaikissa Snellman Slow&Wow! -tuotteissamme käytetään jodioitua suolaa

Syyskuun alusta kaikissa Snellmanin sous vide -tuotteissa käytetään jodioitua suolaa. Valtion ravitsemusneuvottelukunta (VRN) on suosittanut jodioidun suolan käyttöönoton elintarviketeollisuudessa. Liian vähäinen jodin saanti on yksi suurimmista ravitsemuksellisista haasteita Suomessa. Jodia…


Lue lisää!

Snellman Pron uutuudet ja muutokset jaksolle 9-12/2021

Syksyn alkuun meille tulee paljon arkea helpottavia ja herkullisia uutuuksia. Tässä kootusti muutokset valikoimassamme 1.9.2021, uutuuksien tuotenimeä klikkaamalla pääset tarkempiin tuotetietoihin. Herra Snellman Snellmanilta todellinen burgerintekijän jauheliha toivotussa pakkauskoossa ja…


Lue lisää!

Näin helppoa on Snellmanin burgerjauhelihan käyttö ravintolassa

Snellmanin Street Food burgerjauheliha on nimensä mukaisesti todellinen burgerinystävän jauheliha. Jauhelihatangosta leikatuissa burgerpihveissä rakenne on aivan toisenlainen kuin käsin veivatussa taikinassa. Olemme käyttäneet valmistuksessa myös tavanomaista rasvaisempia lihapaloja. Siksi…


Lue lisää!

Tuotekehitystä 200 vuoden kokemuksella

Snellmanin laadukas tuotekehitystyö kotimaisen lihanjalostuksen parissa on synnyttänyt useita tunnettuja brändejä ja tuottanut suomalaisten ruokapöytiin sekä ammattikeittiöihin herkullisia lihatuotteita aina 1950-luvulta lähtien. Kotimaisuus, puhtaat raaka-aineet, tiivis yhteistyö asiakkaiden ja…


Lue lisää!

Vastuullisuus on osa jokapäiväistä työtämme

Vastuullisuus on ajankohtainen aihe ruoka-alan keskusteluissa. HoReCa-alan kotimaisena edelläkävijänä Snellman Pro on sitoutunut kehittämään toimintaansa vastuullisemmaksi yhdessä koko Snellman-konsernin kanssa. Vastuullisuus syntyy päätöksistä ja toimintatavoista, joilla taataan tuotteiden korkea…


Lue lisää!

Asiakastiedote: Koronavirus

HYVÄ YHTEISTYÖKUMPPANIMME, Maailmanlaajuinen koronaviruspandemia koskettaa meitä kaikkia. Suomessa vallitsevat poikkeukselliset olosuhteet, joiden vaikutukset näkyvät yhteiskunnan kaikilla osa-alueilla, yritykset mukaan lukien. Me Snellman-konsernissa seuraamme koronavirustilannetta ja sen…


Lue lisää!

Snellman Pro Talk Show – osa 4

TE KYSYITTE, ME VASTAAMME! Kokosimme porukalla yhteen teitä useimmin askarruttavia kysymyksiä koskien meidän brändejä ja tapaamme tehdä. Tällä kertaa mm. avainasiakaspäällikkömme Sari vastailee IceCool-brändimme vastuullisuuteen liittyviin kysymyksiin ja Peter piipahtaa kommentoimassa…


Lue lisää!

Snellman Pro Talk Show – osa 3

TE KYSYITTE, ME VASTAAMME! Kokosimme porukalla yhteen teitä useimmin askarruttavia kysymyksiä koskien meidän brändejä ja tapaamme tehdä. Päätuotekehittäjämme Matti valottaa mm. Kokkikartanon tuotteiden etuja ammattikeittiössä!


Lue lisää!

Snellman Pro Talk Show – osa 2

TE KYSYITTE, ME VASTAAMME! Kokosimme porukalla yhteen teitä useimmin askarruttavia kysymyksiä koskien meidän brändejä ja tapaamme tehdä. Tänään vastaamassa myyntijohtajamme Peter sekä asiakaspalvelupäällikkömme Raija.


Lue lisää!

Snellman Pro Talk Show – osa 1

TE KYSYITTE, ME VASTAAMME! Kokosimme porukalla yhteen teitä useimmin askarruttavia kysymyksiä koskien meidän brändejä ja tapaamme tehdä. Tässä ”Snellman Pro Talk Show´n” ensimmäisessä osassa vastaamme muutamaan Snellmania koskevaan kysymykseen meidän Tommyn ja Raijan toimesta.……


Lue lisää!

Olemme mukana Työ ei syrji -kampanjassa

Työ ei syrji - emme mekään. Olemme mukana Elinkeinoelämän keskusliiton Työ ei syrji -kampanjassa, koska yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat meille tärkeitä asioita. Elinkeinoelämän keskusliitto EK uskoo, että jokainen työ ansaitsee parhaan mahdollisen tekijän. Kampanjassa ollaan innostavan ja…


Lue lisää!

Ruokahävikin vähentäminen on jokaisen vastuulla

Ruokahävikin vähentämisestä on viime vuosina puhuttu paljon. Ruoan tuotanto, kuljetus ja valmistus kuluttavat energiaa ja jos ruoka päätyy hävikkiin, tuotantoketjun vaiheet ovat olleet turhia. SNELLMAN EHKÄISEE HÄVIKKIÄ JO TUOTANNOSSA Snellmanilla ruokahävikin minimointi ja ehkäiseminen koetaan…


Lue lisää!

Maukkaat ja mureat Slow&Wow! -tuotteet ammattikeittiöön

Snellmanilla ollaan valmistettu korkealaatuisia liha- ja leikkeletuotteita jo 60 vuoden ajan. Tuotekehityksessä työskennellään intohimoisesti sen eteen, että voimme tarjota mahdollisimman maukkaita ja arkea helpottavia tarjottavia. Kehitystyötä uusien tuotteiden eteen tehdään jatkuvasti. -…


Lue lisää!

Lihan alkuperän ilmoittaminen ravintolassa

Toukokuun alusta alkaen ravintolan on tullut ilmoittaa tarjoamansa lihan alkuperä näkyvästi toimipisteessään. Linkin takaa löydät Ruokatieto yhdistys ry:n tekemän ohjeistuksen Hyvää Suomesta -merkin käytöstä toimipisteissä. Yhdistys suosittelee merkin käytön yhteydessä kertomaan myös merkkiä…


Lue lisää!