Horeca-alan parempaa kumppanuutta.

Meillä tykätään tehdä asiat asiakaslähtöisesti. Se on sitä, että kuuntelemme ja kehitämme asiakkaidemme kanssa jatkuvasti parempia ratkaisuja markkinoille. Tämä onnistuu yhdessä tekemällä, toisistamme oppimalla ja jatkuvasti parempaa kohti rakentamalla!

HUIPPUPORUKALLA HUIPPUPALVELUA

Kaiken keskiössä toiminnassamme on toki meidän mahtava porukka, joka huolehtii tarpeistasi ja toiveistasi jatkuvasti asiantuntijuudella ja ammattitaidolla! Olemme aina valmiina auttamaan ja palvelemaan, jotta sinun työsi olisi mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta.

Meidän porukka on olemassa sinun toiveitasi ja tarpeitasi varten. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä myyntiimme, asiakaspalveluumme tai muihin ammattilaisiimme, jos tarvitset tietoa tai apua!

Soita tai laita viestiä!

TEHDÄÄN YHDESSÄ, MENESTYTÄÄN YHDESSÄ

Meillä Snellman Pro -tiimissä kaiken tekemisen perustana on kumppanuus. Se ansaitaan luottamuksella, joka syntyy kun asioita tehdään oikein. Haluamme, että asiakkaallamme menee hyvin, sillä hänen onnistuessaan mekin voimme olla tyytyväisiä.

Meillä kumppanuus kehittyy aina asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan. Kun tarvitset tuotteita, me toimitamme. Kun tarvitset valmistusvinkkejä, sparrausta tai ajatuksia esimerkiksi yhteistyön kehittämiseksi, tarjoamme parastamme silloinkin.

Kokemuksemme alalta on varsin pitkä ja monipuolinen. Jaamme tietomme ja osaamisemme mielellämme sinulle ja jalostamme ajatuksia ja asioita kanssasi. Kysy rohkeasti – suunnitellaan yhdessä.

Yhdessä tekeminen vaatii myös vastuun ottamista ja kantamista. Voit olla varma, että sanamme pitää ja teemme minkä lupaamme. Huolehdimme, että tuotteissamme on kaikki kohdallaan niin laadun kuin kestävän kehityksen ja sosiaalisen vastuun osalta. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia, vaan voit rauhassa keskittyä työhösi.