Me haluamme olla pro joka päivä.

Snellman Pro pyrkii toiminnallaan edistämään vastuullisuutta koko hankintaketjussaan sekä omassa toiminnassaan.

Huolehdimme, ettei sinun tarvitse

Kunnioitamme ihmisten ja eläinten hyvinvointia, kestävää kalastusta ja kalankasvatusta sekä ympäristön hyvinvointia. Huolehdimme tuotteidemme laadusta ja turvallisuudesta sekä viestimme rehellisesti ja läpinäkyvästi. Pyrimme tavoitteisiimme tuotevalikoimaamme muokkaamalla sekä kehittämällä jatkuvasti hankintaketjumme vastuullisia ja laadullisia toimintatapoja. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme yhä vastuullisemmaksi yhdessä koko Snellman-konsernin kanssa.

Laatua, turvallisuutta ja yhteistä kehitystyötä

Aiomme olla yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisen HoReCa-alan edelläkävijä nyt ja tulevaisuudessa. Se tarkoittaa, että laadun suhteen emme jousta. Raaka-aineemme ovat aina tutkittuja, turvallisia ja puhtaita. Snellmanin suomalaiset sian- ja naudanlihat tuotetaan eettisesti omilla perhetiloillamme. Maailmalla olevat kumppanimme käyvät läpi tiukat laatukriteerit. Kestävä kehitys, vastuullisuus ja rehdit arvot ohjaavat työtämme päivittäin. Ja mikä tärkeintä, kehitämme myyntiin tulevat tuotteemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Meistä kun ainoastaan tällä tavalla toimien voi olla Pro.

Vastuullisuus Snellman Prolla

  • Varmistamme toimittajiemme tuoteturvallisuuden laatusertifikaatein ja/tai auditoinnein.
  • Olemme BSCI-jäsen (sosiaalinen vastuullisuus) ja edistämme BSCI-järjestön kanssa sosiaalista vastuullisuutta koko toimitusketjussamme.
  • Emme myy WWF:n punaisen listan kaloja.
  • Valitsemme MSC- ja ASC-sertifioidut kalatuotteet aina, kun se on mahdollista.
  • Edistämme henkilökuntamme hyvinvointia Snellmanin Parempi työpaikka -ohjelmalla.
  • Edustamamme Snellmanin lihanjalostuksen lihat ovat kotimaisia ja GMO-vapaita.
  • Edistämme aktiivisesti eläinten ja tuottajien hyvinvointia (Snellman: Maatilan parhaat konsepti, QW-mittaukset, Sikava, Naseva, Laatuvastuu).