Om oss

Pro står för ett omsorgsfullt och välgjort arbete.

Vi erbjuder rätter och ingredienser som du lagar Finlands mest omtyckta mat av. Hållbar utveckling, ansvarstagande och rättvisa värderingar styr vårt dagliga arbete. Vi är övertygade om att samarbete ger bästa möjliga slutresultat. Därför utvecklar vi alla våra nya produkter i samarbete med våra kunder.

Receptet på popularitet

Starka principer

Tanken om ett företag som erbjuder världens bästa råvaror och livsmedelsprodukter föddes 1951, när Kurt och Lars Snellman började tillverka sina välkända korvar. Sedan dess har allt gjorts med stor omsorg.

Under årens lopp har det lilla familjeföretaget genom flera nya varumärken expanderat till en större koncern. Starka principer och ständig förbättring av kvaliteten styr vårt arbete än i dag.

Genuint samarbete

För oss är inte egna framgångar det viktigaste, utan din popularitet. När det går bra för dig går det bra även för oss. Det är vad ett välfungerande partnersamarbete handlar om.

Det innebär inte enbart färdiga lösningar, utan att vi faktiskt gör saker tillsammans. Vi ger varandra support och vi utbyter tankar som kan vidareutvecklas. Ett samarbete som alltid utvecklas utifrån dina behov och din situation.

Kompetens och ansvar

Vi har lång och mångsidig erfarenhet. Vi har sett och lärt oss mycket. Vi delar också gärna med oss av den kompetensen, eftersom vi vill vara ditt förstahandsval. Det kräver förtroende, som skapas genom att vi gör saker rätt och rättvist.

Vi tar även vårt ansvar. Vi står för vårt ord och håller våra löften. När det gäller våra produkter sörjer vi för såväl kvalitet som hållbar utveckling och socialt ansvar. Det enda du behöver göra är att fokusera på det relevanta – läcker mat.

→ Vårt certifikat