Suosion ainekset

Kun tehdään huolella ja kunnolla, meininki on Pro.

Parasta lautaselle saadaan, kun asiat tehdään kunnolla. Silti kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Yhdessä päästään helpommin perille. Snellman Pro tarjoaa maan pidetyimmät ruuat, ruoka-aineet ja ratkaisut, joilla loihdit Suomen tykätyimmät ruuat.

Meillä uskotaan, että parasta syntyy, kun tehdään yhdessä

Tarjonnassamme on kolme Suomen pidetyintä kuluttajabrändiä, Herra Snellman, Kokkikartano ja Mr. Panini. Lisäksi valikoimassamme ovat erityisesti ammattikeittiön tarpeisiin vastaavat tuotemerkit Pro, IceCool ja Soos. Ja jos jotain ei löydy, niin kehitetään yhdessä

Meille tärkeintä ei ole oma menestys, vaan sinun suosiosi. Kun sinulla menee hyvin, niin myös meillä. Sitä on sujuva kumppanuus. Se ei tarkoita pelkkiä valmiita ratkaisuja, vaan aitoa yhdessä tekemistä. Kaksipuolista sparraamista ja ajatusten jalostamista. Yhteistyötä, joka kehittyy aina tarpeittesi ja tilanteesi mukaan.

Kokemuksemme on varsin pitkä ja monipuolinen. Paljon on nähty ja opittu. Sitä osaamista jaamme mielellämme myös eteenpäin, sillä haluamme olla ykkösvalintasi. Se vaatii luottamusta, joka syntyy, kun asioita tehdään oikein ja reilusti.

Me Snellman Pro:lla haluamme olla pro joka päivä, ja vastuullisuus on iso osa prona olemista. Siksi pyrimmekin toiminnallamme edistämään vastuullisuutta koko hankintaketjussamme sekä omassa toiminnassamme. Lue lisää, kuinka meillä kunnioitetaan sekä eläinten, ympäristön että ihmisten hyvinvointia.