Kaikkea meistä & toiminnastamme

Tervetuloa tutustumaan Snellman Pro:n toimintaan! Haitpa tietoa laadukkaista tuotemerkeistämme tai vaikkapa vastuullisuudestamme, löydät sen täältä. Jos jokin jää silti askarruttamaan, niin ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Snellman Pro Oy - HoReCa-alan edelläkävijä

Snellman Pro on ammattikeittiöiden kumppani, jonka tarjonnassa yhdistyvät Snellmanin kotimainen lihaosaaminen, Kokkikartanon valmisruokaosaaminen sekä IceCoolin kansainvälinen pakasteosaaminen. Snellman Pro on suomalaisen HoReCa-alan edelläkävijä nyt ja tulevaisuudessa. Panostamme tiiviimpään, avoimempaan sekä parempaan kumppanuuteen ja kehitämme kaikki myyntiin tulevat tuotteemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

TUTUSTU BRÄNDEIHIN

Mistä kaikki oikein alkoi?

Snellmanin tarina on kantanut aina 1940-luvulta tähän päivään saakka. Alkusysäys kaikelle oli kahden veljeksen visio maailman parhaasta ruokatuotteita tarjoavasta yrityksestä. Tutustu tarinaamme!

TARINA

Vastuullisuus on meille tärkeää.

Me Snellman Pro:lla haluamme olla pro joka päivä, ja vastuullisuus on iso osa prona olemista. Siksi pyrimmekin toiminnallamme edistämään vastuullisuutta koko hankintaketjussamme sekä omassa toiminnassamme. Lue lisää, kuinka meillä kunnioitetaan sekä eläinten, ympäristön että ihmisten hyvinvointia.

ARVOT JA VASTUULLISUUS

Meidän huippu porukka!

Kaiken keskiössä toiminnassamme on toki meidän mahtava porukka! Meille tärkeää on kestävien asiakassuhteiden rakentaminen avoimella ja innostuneella otteella sekä tarjota parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

TIIMI SINUA VARTENOTA YHTEYTTÄ