Resepti
Paistettu entrecôte ja chimichurri
Persons
10
Annoksien määrä:
1 annos
Ainesosat
- 2500 g Snellman naudan entrecôte
- suola, mustapippuri
Chimichurri
- 300 g oliiviöljy
- 1.5 pnt korianteri
- 50 g basilika, hienonnettu
- 150 g persilja, hienonnettu
- 0.25 pnt oregano
- 1 kpl chili
- 75 g punaviinietikka
Paahdetut perunat
- 1500 g peruna
- 100 g öljy
- 20 g valkosipulirouhe
- 10 g rosmariini
- 5 g savupaprika
- suola
Vesimeloni-tomaattisalaatti
- 900 g tomaatti
- 500 g vesimeloni
- 0.5 kpl chili
- 0.5 pnt rucola
- 100 g punasipuli
- 20 g basilika, hienonnettu
- 50 g öljy
- 15 g valkoinen balsamico
Ohje
Chimichurri
- Poista chilistä siemenet ja soseuta kaikki ainekset tasaiseksi massaksi tehosekoittimessa.
Paahdetut perunat
- Soseuta mausteet, valkosipulirouhe ja öljy. Leikkaa perunat pienemmiksi. Sekoita joukkoon mausteöljy. Paahda perunoita 200 °C uunissa noin 20 minuutin ajan.
Vesimeloni-tomaattisalaatti
- Kuori punasipuli. Leikkaa tomaatti neljään osaan ja poista sisus. Kuutioi jäljelle jääneet tomaattineljännekset. Kuutioi vesimelonit ja hienonna chili. Yhdistä kaikki ainekset.
Pihvit
- Leikkaa kokonainen entrecôte 250 g pihveiksi. Mausta pihvit ja grillaa ne mediumiksi.