Haku
Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Tuotteet
Kaikki tuotteet
Herra Snellman
Kokkikartano
Soos
IceCool
Mr. Panini
Pro
Reseptit
Reseptikokoelmat
Pikkujoulujen tarjoiluvinkit
À la Carte
Burgerit ja täytetyt leivät
Keitot
Salaatit
Sydänmerkki-ateriat
Lounasruuat
Broileriruuat
Kalaruuat
Kasvisruuat
Liharuuat
Meistä
Näin me toimimme
Missio ja visio
Vastuullisuus
Tarinamme
Tuoteoppaat ja -esitteet
Ota yhteyttä
Ajankohtaista
Haku
SV
EN
Etusivu
Tuotteet
Kaikki tuotteet
Herra Snellman
Kokkikartano
Soos
IceCool
Mr. Panini
Pro
Reseptit
Reseptikokoelmat
Pikkujoulujen tarjoiluvinkit
À la Carte
Burgerit ja täytetyt leivät
Keitot
Salaatit
Sydänmerkki-ateriat
Lounasruuat
Broileriruuat
Kalaruuat
Kasvisruuat
Liharuuat
Meistä
Näin me toimimme
Missio ja visio
Vastuullisuus
Tarinamme
Tuoteoppaat ja -esitteet
Ota yhteyttä
Ajankohtaista
Haku
SV
EN
Ajankohtaista
Hävikkiviikon vinkit – yksi liha, kaksi erilaista lounasruokaa! →
Snellmanin Maatiaispossun ruokinta soijattomaksi →
Herkulliset suolaiset vohvelit kesän listalle! →
Ruoan teemapäivät ja juhlat -kooste vuodelle 2024 →
Olemme Fastfood Champion -kilpailun kumppanina Tampereella 24.–25.1.2024 →
Kun pyörykät tulevat valmiina, jää aikaa muuhun – Kokkikartanon tuotteet sujuvoittavat ammattikeittiön arkea →
Soos-majoneesit valmistetaan omassa tehtaassa Suomessa →
Asiakasesittelyssä Station 23 Pietarsaaressa →
Snellman Pron valikoima Kesprolta →
Halloweenin reseptivinkki: samettinen kurpitsakeitto →
Sydänmerkki-uutuuksia ammattikeittiöön! →
Asiakasesittelyssä Pispalan Pulteri Tampereella →
Asiakasesittelyssä Kahvila-ravintola Saimaan Helmi Lappeenrannassa →
Asiakasesittelyssä Ravintola Lalo Lappeenrannassa →
Asiakasesittelyssä Ravintola Buffalo Korppoossa →
Kaikissa Snellmanin sous vide -tuotteissa käytetään jodioitua suolaa →
Näin helppoa on Snellmanin burgerjauhelihan käyttö ravintolassa →
Tuotekehitystä 200 vuoden kokemuksella →
Täydellinen pihvi Snellmanin tapaan →
Pihvitimme parhaat palat →