Tuoteoppaat ja -esitteet

Parasta lautaselle saadaan, kun asiat tehdään kunnolla. Silti kaikkea ei tarvitse tehdä yksin. Yhdessä päästään helpommin perille. Snellman Pro tarjoaa maan pidetyimmät ruuat, ruoka-aineet ja ratkaisut, joilla nautit asiakkaidesi suosiosta. Ja jos jotain ei löydy, niin kehitetään yhdessä.

Tuoteopas 1/2024

Meille tärkeintä ei ole oma menestys, vaan sinun suosiosi. Kun sinulla menee hyvin, niin myös meillä. Sitä on sujuva kumppanuus. Se ei tarkoita pelkkiä valmiita ratkaisuja, vaan aitoa yhdessä tekemistä. Kaksipuolista sparraamista ja ajatusten jalostamista. Yhteistyötä, joka kehittyy aina tarpeittesi ja tilanteesi mukaan.

Tässä on suosion ainekset.

Pikkujoulukauden herkullisimmat reseptivinkit

Teimme kuusi annosreseptiä ja kaksi buffetehdotusta, jotka sopivat täydellisesti pikkujoulukauden tarjottavaksi. Parhaita aineksia Snellmanilta, Kokkikartanolta, IceCoolilta ja Soos-majoneeseista.

Olipa kyseessä perinteiset tai modernimmat maut, uskomme, että näistä resepteistä löydätte inspiraatiota luomaan herkullisen ruokaelämyksen asiakkaidenne pikkujoulutapahtumiin.

Kunnon täytteet tekee burgerin

Valikoimassamme kaikki tärkeimmät herkullisen hampurilaisen sisimpään: burgerjauhelihaa, kypsää pekonia ja laaja makuvalikoima majoneeseja.

Hampurilainen on ammattilaiselle helppo valmistaa, mutta erottua voi laadukkailla ja selkeillä raaka-aineilla ja huolellisella valmistuksella.

Meiltä saat täytteeksi 100 % suomalaisesta naudanlihasta valmistettua Snellmanin burgerjauhelihaa ja kypsää pekonia sekä Suomessa valmistettua Soos-majoneesia niin burgerin väliin kuin perunoiden dippikastikkeeksi.