Resepti
Sydänmerkki-ateria: Paneroitua sitruunaturskaa ja kermaviilikastiketta
Persons
10
Ainesosat
Kastike
- 550 g jogurtti, turkkilainen, kevyt 3,5%
- 30 g sinappi
- 70 g sokeri
- 4 g suola
- 9 g tilli
Perunamuusi
- 1200 g peruna, jauhoinen
- 180 g maito, rasvaton
- 60 g vesi
- 85 g öljy
- 6 g suola
Vihreä salaatti
- erilaisia salaatteja, kurkku, tomaatti
Ohje
- Annospaino, kala ja kastike 200 g
- Hävikki kalalle 10 %
- Lado kalapalat GN 65 -vuokaan. Kypsennä 190 °C uunissa 20 minuuttia.
- Hienonna tilli ja yhdistä kastikkeen ainekset. Anna kastikkeen maustua puoli tuntia.
- Höyrytä perunoita 30-40 minuutin ajan. Kiehauta maito, vesi ja öljy. Lisää suola. Soseuta perunat esim. yleiskoneella ja yhdistä ainekset.