Asiakasesittelyssä Pispalan Pulteri Tampereella

Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita. Tässä artikkelisarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä – ammattilaiselta ammattilaiselle.

Konstailematon lähiöravintola

Tampereen Pispalan vehreän kauniissa maisemissa sijaitsee konstailematon lähiöravintola Pispalan Pulteri. Ravintola on piristänyt Pispalan ravintolakulttuuria jo vuodesta 1968 ja ravintoloitsijana on 20 viime vuoden ajan toiminut Juha ”Kältsy” Tuominen.

Pulterissa ihmiset viihtyvät illan jos toisenkin, isolla tai pienellä porukalla. Ravintola on vakioasiakkaiden mukana elämän kaikissa vaiheissa. Kältsy kertookin liikuttavasta tapahtumasta, kun näyttelijä Matti Pellonpään viimeisellä matkalla saattoväki Kaurismäen veljeksineen pysähtyi ravintolan edustalle. Kaikki saivat jättää jäähyväiset ja ottaa ryypyn edesmenneen näyttelijän kunniaksi.

Jos valitset ruokalistalta mitä tahansa liharuokaa, sinulle tarjotaan aina Snellmanin 100% suomalaista lihaa. Listan ehdoton klassikko ja suosikki on Snellmanin maatiaispossusta valmistettava Superpihvi. Ruokailija koostaa haluamansa pihviannoksen lisukkeineen tilauslomakkeelle ja kokki valmistaa annoksen yksilöllisesti. Tähän superpihvi-annokseen on valittavissa aivan originaali superkastike vuodelta 1968, jonka resepti on tarkoin varjeltu salaisuus.

Jos valitset ruokalistalta mitä tahansa liharuokaa, sinulle tarjotaan aina Snellmanin 100% suomalaista lihaa.

Keittiömestari Marica Maksimainen neljän hengen tiiminsä kanssa kuuntelee asiakaspalautteita herkällä korvalla. Ruokalistan pysyvyys on asia, mitä asiakkaat todella arvostavat. Toki lisukkeissa kausituotteet vaihtelevat. Listalta löytyy varmasti jokaiselle oma suosikki, mutta klassisten annosten lisäksi suosittelemme kokeilemaan ylikypsää naudanrintaa, yön yli haudutettua naudan kuvetta tai hampurilaisia.

Snellmanin kanssa yhteistyö on alkanut vuonna 2008. Myyntimiehemme Jyrkin ja ravintoloisija Juha ”Kältsy” Tuomisen kesken vallitsee aivan erityinen ja avoin asiakassuhde, joka on muuttunut vuosien varrella ystävyydeksi. Tärkeitä hyvän yhteistyön elementtejä ovat kotimaisuus, hyvät ja tasalaatuiset tuotteet ja toimitusvarmuus.