Asiakasesittelyssä Ravintola Buffalo Korppoossa

Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita. Tässä artikkelisarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä – ammattilaiselta ammattilaiselle.

Ravintola Buffalo luottaa Snellmanin lihoihin 

Korppoon kauniissa merimaisemissa sijaitsee vierasvenesatama Verkan ja Ravintola Buffalo. Yrittäjänä vuodesta 1998 toiminut Kjell Eriksson ja hänen henkilökuntansa palvelevat asiakkaita aurinkoisella ja leppoisalla otteella. Ja mikä tärkeintä, laadukas ruoka on heille sydämenasia.

Ravintolan tarina lähti 90-luvulla ribseistä ja marinadin resepti on perinteitä kunnioittaen säilytetty siitä asti samana. Testiraati totesi, että nämä ovat parhaat ribsit ikinä!

Kun valitset listalta Buffalo Ribsit, Buffalo Burger Platen tai naudan pihvin, sinulle tarjotaan aina Snellmanin 100 % suomalaista lihaa perhetiloilta. Listalla on herkullisia vaihtoehtoja myös kalan ja kasvisruokien ystäville.

Testiraati totesi, että nämä ovat parhaat ribsit ikinä!

Tämän kesän uutuutena on pihapiirin vanhaan kotiseutumuseoon avattu JJ's Pizzeria. Kjellin poikien mukaan nimensä saanut pizzeria tarjoaa laadukkaita pizzoja moneen makuun.

Ravintola Buffalo on avoinna pääsiäisestä lokakuun loppuun ja Korppooseen pääsee ajelemalla kaunista Saariston rengastietä ja lyhyillä lauttamatkoilla. Kannattaa ehdottomasti tehdä kesäinen retki ja nauttia kiireettömästä päivästä ja hyvästä ruoasta.