Asiakasesittelyssä Station 23 Pietarsaaressa

Meillä Snellman Prolla on ympäri Suomen mahtavia ravintola-asiakkaita, joista kerromme ilolla myös teille. Tässä juttusarjassa kerromme näistä ravintoloista ja saatte myös tuotevinkkejä – ammattilaiselta ammattilaiselle.

110-vuotiaan paloaseman henkeä

Pietarsaaressa 110-vuotiaan entisen paloaseman tiloissa sijaitsee rustiikkinen ja viihtyisä Station 23 – paikallinen kortteliravintola, jonne voit piipahtaa joko kahville tai drinkille tai syömään hyvin ajan kanssa.

Kun Station 23 vuonna 2021 perustettiin, tiloissa tehtiin laaja remontti talon henkeä ja perinteitä kunnioittaen. Tänä vuonna ravintola äänestettiin Pietarsaaren ja Kokkolan alueen viihtyisimmäksi Pohjanmaan kauppakamarin järjestämässä kilpailussa. Kehuja ravintola saa muun muassa viihtyisästä ilmapiiristä, herkullisesta ja laadukkaasta ruokalistasta sekä hyvästä palvelusta.

Keittiön toiminnasta vastaava Lasse Forsman on työskennellyt ravintola-alalla jo vuodesta 1995 ja hankkinut vuosien kokemuksen myös ulkomailla. Hänen ja Station 23:n keittiössä työskentelevien ruokaideologiana ovat mahdollisimman lähellä tuotetut raaka-aineet sekä aidot ja puhtaat maut. Mielikuvitustakin annosten kehittelyssä saa ja pitää käyttää ennakkoluulottomasti.

Snellmanilta ruokalistalla on aina herkullisia ja jopa hieman erikoisempia lihatuotteita. Lista vaihtuu viidesti vuodessa. Muutama annos kuitenkin pysyy listalla ympäri vuoden suosionsa vuoksi, esimerkiksi alkuruoka Limousin, joka valmistetaan Snellmanin paistista.

Pidän siitä, että ihmiset ovat aidosti läsnä.

Lasse kertoo arvostavansa Snellmanin korkealaatuisia tuotteita sekä sujuvaa yhteistyötä asiakaspalvelumme Susanin ja avainasiakaspäällikkömme Raijan kanssa. ”Pidän siitä, että ihmiset ovat aidosti läsnä”, Lasse toteaa.

Lopuksi vielä Lassen terveiset kaikille kollegoille: "Kokin työ on vastuullista, vieraamme luottavat siihen, että me tarjoamme hyvää ja turvallista ruokaa. Meidän kokkien tulee voida luottaa toimittajiimme ja tuottajiimme, että meille toimitetaan erinomaisia raaka-aineita. Yhteistyö Snellmanin kanssa on turvallinen valinta meille kokeille ja asiakkaillemme!”