Herkulliset suolaiset vohvelit kesän listalle!

Kehitimme neljä erilaista suolaisten vohveleiden täytereseptiä. Inspiraatiota terassilistalle, brunssitarjoiluun tai kahvilan valikoimaan!

Suolaiset vohvelit × 4

Käytimme resepteissä huolella valmiiksi kypsennettyjä Snellman Slow&Wow! -tuoteperheen lihoja. Voit käyttää valmiita vohveleita tai paistaa itse.

Löydät reseptit tulostettavana PDF-versiona täältä.

Naudanrinta

Herkullinen klassikko Snellmanin naudanrinta sai kaverikseen muun muassa coleslaw-salaattia, parsa- ja kukkakaalimurua sekä perunalastuja.

10 kpl vohveli
1200 g Snellman naudanrinta, ylikypsä
150 g jäävuorisalaatti
800 g coleslaw
100 g kukkakaalin kukinto
100 g parsakaalin kukinto
200 g Soos Sweet Chili -majoneesi
100 g perunalastu
50 g paahdettu sipuli
krassi

Viipaloi naudanrinta ja lämmitä viiden minuutin ajan 180 °C uunissa vohveleiden kanssa. Suikaloi salaatti ja siivuta parsakaalin ja kukkakaalin kukinnot. Murskaa perunalastut.
Kokoa vohveliannos.

Maatiaispossun pulled pork

Kestosuosikki Snellmanin pulled pork meksikolaishenkisessä vohvelissa, lisukkeina papu-tomaattisalaattia, guacamolea ja nachoja.

10 kpl vohveli
1200 g Snellman maatiaispossun pulled pork, ylikypsä
300 g bbq -kastike
150 g jäävuorisalaatti
800 g tomaatti-papusalaatti
300 g crème fraìche
300 g guacamole
150 g nachomurska
jalapeno, tuore
krassi

Tomaatti-papusalaatti
200 g kirsikkatomaatti
100 g paprika, tuore
250 g papusekoitus
100 g punasipuli, tuore
100 g maissi
öljy, jeera, oregano, suola

Yhdistä salaatin ainekset ja mausta.

Sulata ja revi pulled pork. Paista lihaa pannulla ja lisää BBQ-kastike. Lämmitä vohvelit 180 °C uunissa viiden minuutin ajan Suikaloi salaatti ja jalapeno. Kokoa vohveliannos.

Maatiaispossun pikkupaisti

Maukasta Snellmanin maatiaispossun pikkupaistia amerikkalaiseen tapaan paahdetun kurpitsa-paprikasalaatin, sinihomejuuston ja ranch-kastikkeen kanssa.

10 kpl vohveli
1200 g Snellman maatiaispossun pikkupaisti, kypsä
100 g grillimausteseos
150 g jäävuorisalaatti
550 g kurpitsa-paprikasalaatti
150 g ranch-kastike
80 g vaahterasiirappi
150 g sinihomejuustomuru
öljy, kurpitsan­siemen, krassi

Paahdettu kurpitsa-paprikasalaatti
550 g kurpitsa
150 g paprika
50 g öljy
100 g punasipuli, marinoitu
suola, kaneli

Paahdettu kurpitsa-paprikasalaatti: Pilko kurpitsa ja paprika. Yhdistä ainekset. Paahda kasviksia 215 °C uunissa noin 15 minuuttia. Jäähdytä ja lisää punasipuli.

Pyöritä viipaloidut pikkupaistit öljyssä ja grillimausteessa. Lämmitä viiden minuutin ajan 180 °C uunissa vohveleiden kanssa. Suikaloi salaatti. Kokoa vohveliannos.

Broilerin rintafilee

Mureaa Snellmanin broilerin rintafileetä kesäisen meloni-mansikkasalaatin ja Soos mangomajon kera.

10 kpl vohveli
1200 g Snellman broilerin rintafilee, kypsä
öljy
50 g jerk -mausteseos
150 g jäävuorisalaatti
800 g vesimeloni-mansikkasalaatti
200 g Soos Mangomajo

Vesimeloni-mansikkasalaatti
250 g vesimeloni
100 g punasipuli
150 g mansikka
100 g IceCool avokadokuutio
100 g IceCool granaatti­omenansiemen
150 g fetakuutio
öljy, limen mehu, inkivääri, suola, sokeri

Vesimeloni-mansikkasalaatti: Sulata pakasteet. Kuutioi vesimeloni ja mansikat. Suikaloi punasipuli. Yhdistä kastikkeen ainekset ja lisää salaattiin.

Pyöritä rintafileet ensin öljyssä ja sen jälkeen mausteseoksessa. Viipaloi ja lämmitä viiden minuutin ajan 180 °C uunissa vohveleiden kanssa. Suikaloi salaatti. Kokoa vohveliannos.