Kaikissa Snellmanin sous vide -tuotteissa käytetään jodioitua suolaa
Parannamme suomalaisten jodin saantia
Valtion ravitsemusneuvottelukunta (VRN) on suosittanut jodioidun suolan käyttöönoton elintarviketeollisuudessa. Liian vähäinen jodin saanti on yksi suurimmista ravitsemuksellisista haasteita Suomessa. Jodia saadaan mm. maidosta, mutta hyvin merkittävä lähde on jodilla täydennetty ruokasuola. Jodioidun ruokasuolan käyttö korostuu joukko- ja laitosruokailussa, joissa suola on valmiina ruuassa, eikä sitä juurikaan itse lisätä.
— Ottamalla jodioidun suolan käyttöön kaikissa kypsissä lihatuotteissamme pystymme osaltamme parantamaan suomalaisten jodin saantia. Näin pystymme myös paremmin vastaamaan asiakkaiden ja kuluttajien tarpeisiin mm. sairaaloissa, ja toimimaan vastuullisesti. Makuun suolamuutos ei vaikuta – tuotteet ovat aivan yhtä herkullisia kuin aikaisemminkin, kertoo Snellmanin ravitsemusasiantuntija Suvi Myllymäki.
Ottamalla jodioidun suolan käyttöön kaikissa kypsissä lihatuotteissamme pystymme osaltamme parantamaan suomalaisten jodin saantia.