Kokeile Soos-majoneeseja ja -kastikkeita monipuolisesti ruuanlaitossa!

Panostamme Soos-tuotteiden tuotekehityksessä suomalaisiin makutottumuksiin ja monikäyttöisyyteen ja siksipä tuotteet sopivat sekä kylmään että lämpimään käyttöön. Alla esittelemme monipuolisia ja ehkäpä joitain ihan uusia käyttövinkkejä ammattikeittiöön.

Majoneesit ja makumajoneesit

  1. Täysmajoneesi: Nuudelikeiton liemipohja saa kermaisuutta ja täyteläistä makua täysmajoneesista. Suklaakakun täyteläisyyttä voit lisätä korvaamalla osan rasvasta ja kananmunasta täysmajoneesilla. Tämä tekee kakusta mehevän ja maukkaan.
  2. Vegaaninen kevytmajoneesi: Valmista helposti vegaaniset amerikkalaistyyliset pannukakut käyttämällä Soos kevytmajoneesia. Tämä antaa pannukakuille pehmeän rakenteen ja herkullisen maun.
  3. Valkosipuli­majoneesi: Voimakasta ja herkullista valkosipulin makua valkosipulisilliin tai pizzakastikkeeseen.
  4. Sweet chili -majoneesi: Sopivan makeaa ja tulista makua vaikkapa kanan kuorrutteeseen tai ranskalaisten perunoiden lisukkeena.
  5. Mangomajoneesi: Eksoottista ja hedelmäistä makua kukkakaalin kuorrutteessa ja wings-kastikkeena.
  6. Hot chili -majoneesi: Tulista syvyyttä rapean kanan marinointiin ja kasvissosekeittojen viimeistelyyn.
  7. Remoulade: Raikasta makua ja sopivaa mausteisuutta savukalalevitteeseen ja katkarapuskageniin.
  8. Currymajoneesi: Lämpimän mausteista makua kukkakaali- ja parsakaaligratiiniin tai kanasalaattiin.
  9. Paprikamajoneesi: Paprikamajoneesista, kinkusta ja suolakurkkukuutioista syntyy herkullinen uuniperunan täyte. Tämä yhdistelmä tuo ruokaan savuisen ja mausteisen maun.
  10. Valitsemasi makumajoneesi: Nopein coleslaw syntyy valitsemastasi maustetusta majoneesista ja kaaliporkkanaraasteesta. Tämä yhdistelmä on raikas ja rapea lisuke.

Majoneesi- ja salaattikastikkeet

  1. Hampurilaiskastike: Täyteläistä makua burgersalaattiin ja burgerpizzan viimeistelyyn.
  2. Currykastike: Lämmintä mausteisuutta bataattisosekeittoon ja bowl-ruokiin.
  3. Valkosipulikastike: Voimakkaan herkullista valkosipulin makua pastakastikkeeseen tai kalakuorrutteeseen.
  4. Savu-chilikastike: Savuista tulisuutta BBQ-uunilihoihin ja BBQ-pizzaan.
  5. Valkosipulisalaattikastike: Herkullista valkosipulin makua perunasalaattiin tai leivityksiin kananmunan tilalla käytettäessä.
  6. Sinappinen salaattikastike: Täyteläistä ja sinappista makua pastasalaatiin tai nyhtöpossun viimeistelyyn.
  7. Ranskalainen salaattikastike: Raikasta ja sopivasti mausteista makua kasvisten marinointiin.
  8. Thousand Island salaattikastike: Makeaa mausteisuutta dippikastikkeena kanalle, katkaravuille ja ranskalaisille perunoille. Sopii myös tonnikalasalaattiin ja Reuben-leipiin.