Kirjolohikiusaus, sous vide
Kokkikartanon kirjolohikiusauksen tärkeimmät raaka-aineet ovat suomalainen peruna ja kirjolohi. Siksi niiden kanssa ollaan tarkkana. Kiusauksen teko alkaa perunoiden ja sipulin pilkkomisella. Sitten kirjolohet fileoidaan ja leikataan ne reilun kokoisiksi kuutioiksi. Sen jälkeen perunat, sipulit, kirjolohikuutiot ja mausteet sekoitetaan keskenään. Laitetaan mukaan vielä tuoretta tilliä ja reilusti suomalaista kermaa ja kypsennetään.
Tuotetiedot
Ainekset: Peruna (Suomi), suomalainen KERMA, KIRJOLOHI 15 % (Suomi), sipuli, suomalainen VOI, jodioitu suola, tilli, maissitärkkelys. "Saattaa sisältää ruotoja".
Valmistusohje: Lämmitys höyrykeitossa 90 °C 15–20 min tai uunissa, poista kalvo 170°C 30–40 min
→ Lämmitysohje videona
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 136 kcal / 570 kJ
Rasva: 8,6 g
– josta tyydyttynyttä: 4,2 g
Hiilihydraatit: 10,4 g
– josta sokereita: 0,8 g
Proteiini: 4 g
Suola: 0,9 g
Laktoosi: 0 g
Ravintokuitu: 1,6 g
Tuotenumero: 22414
GTIN: 6405304004145
Myyntierä: 2,5 kg
Alkuperämaa: Suomi
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot