Panini Kuitu Mozzarella, 235 g
Suomalaisen, rapean ja runsaskuituisen paninileivän täytteenä on maukasta mozzarellajuustoa, pestoa ja aurinkokuivattua tomaattia. Kokonaisuuden viimeistelee paninikeittiön oma täyteläinen Mr. Panini -pestomajoneesi, jossa on ripaus kotimaista edamjuustoa.
Tuotetiedot
Ainekset: Runsaskuituinen paninileipä 51 %: (VEHNÄJAUHO, vesi, porkkana, auringonkukansiemen, pellavansiemen, KAURAKUITU, KAURALITISTE, jodioitu suola, kurpitsansiemen, TÄYSJYVÄRUISJAUHO, entsyymit, VEHNÄLESE, rypsiöljy, hiiva, mallasuute (OHRA, RUIS). Mr. Panini pestomajoneesi: (rypsiöljy, EDAMJUUSTO (Suomi), puolikuivattu tomaatti (tomaatti, auringonkukkaöljy, suola, valkosipuli, oregano), vesi, pesto (basilika, auringonkukkaöljy, juusto (MAITO (EU), suola, juoksute), KANANMUNAN LYSOTSYYMI (E1105), vesi oliiviöljy, suola, tärkkelys (tapioka, peruna), valkosipuli, sitruuna), KANANMUNANKELTUAINEN, sipuli, sokeri, etikka, SINAPPI, suola, sakeuttamisaineet (E412, E415)). Mozzarellajuusto 15 %: (MAITO (Sveitsi), merisuola, juoksute, happamuudensäätöaine (E330)). Leipä sisältää ravintokuitua 6,6 g / 100 g.
Valmistusohje: Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava. Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 362 kcal / 1506 kJ
Rasva: 25,2 g
– josta tyydyttynyttä: 3,6 g
Hiilihydraatit: 23,4 g
– josta sokereita: 1,1 g
Proteiini: 9,5 g
Suola: 1,1 g
Laktoosi: < 0,02 g
Ravintokuitu: 3,6 g
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot