Pihvitimme parhaat palat

Miksi metsästää täydellistä pihviä, kun sellaisen saa suoraan meiltä – paistamista vaille valmiina. Pihvitimme nimittäin parhaat palat perhetilojemme antimista sinun elämääsi helpottaaksemme. Senkun paistat, tarjoilet ja otat asiakkaidesi kiitokset vastaan.

Tämä asia on pihvi

Ruuanlaitossa kaikki lähtee hyvistä raaka-aineista. Laadun on siis oltava kunnossa, mutta samaan aikaan pitää miettiä kustannuksia. Kuulostaako haastavalta? Onneksi meillä Snellman Pro:ssa tykätään haasteista ja siksi ratkomme niitä mielellämme asiakkaidemme puolesta. Ja onhan se itse asiassa työtämme, vaikkei se sellaiselta aina tunnukaan. Ruoka-asioiden kanssa touhuaminen kun on meillä verissä.

Snellman pihvi on täydellinen ratkaisu, kun haluat tarjota asiakkaillesi kunnon pihvejä, mutta aikaa ja vaivaa säästäen sekä turhia kustannuksia karsien. Salaisuus on siinä, että me toimitamme sinulle laadukkaan kotimaisen lihan valmiiksi leikattuna ja putsattuna määräpainopihvinä. Sinun hoidettavaksesi jää lopulta se tärkein vaihe: pihvin paistaminen.