Pro
Lihakaalilaatikko, sous vide
Tuotetiedot
Ainekset: Valkokaali 59 % (Suomi), Snellmanin naudanliha 16 % (Suomi), vesi, riisi, siirappi, sipuli, jodioitu suola, meirami, mustapippuri.
Valmistusohje: Tyhjennä kaksi pakkausta 1/1 65 Gn-vuokaan. Tasoita pinta ja paista uunissa n. 150 °C 35–40 min.
→ Lämmitysohje videona
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 92 kcal / 390 kJ
Rasva: 1,8 g
– josta tyydyttynyttä: 0,8 g
Hiilihydraatit: 13,8 g
– josta sokereita: 7,9 g
Proteiini: 4,6 g
Suola: 0,73 g
Laktoosi: 0 g
Ravintokuitu: 0,9 g
Tuotenumero: 22435
GTIN: 6405304004350
Myyntierä: 3 kg
Alkuperämaa: Suomi
Tuoteryhmä
Ruokavaliot
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Meidän väen suosikit
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot