Resepti
Chili Con Carne naudan poskilihasta
Ainesosat
- 50 g öljy
- 50 g IceCool sipulikuutio
- 40 g valkosipulirouhe
- 300 g tomaattimurska
- 200 g lihaliemi, sis. lihaliemi sous vide -pussista
- 40 g tomaattipyre
- 250 g IceCool papusalaatti basilikakastikkeella
- 1300 g Snellman Naudan poskiliha, ylikypsä
- 10 g maissitärkkelys
- 20 g vesi
- jauhettu chili, jauhettu paprika, rouhittu mustapippuri, suola
Ohje
- Sulata naudan poskiliha. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää tomaattimurska, -pyre ja lihaliemi sekä mausteet. Hauduta 30 minuutin ajan. Kuutioi naudan poskiliha. Lisää liha ja papusalaatti kastikkeeseen. Kiehauta. Sekoita keskenään vesi ja maissitärkkelys. Kaada ohuena norona kiehuvaan kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Tarkista maku.