Resepti
Naudan sisäfileepihvit ja pekoniperunaa
Persons
10
Ainesosat
- 1500 g Snellman naudan sisäfileepihvi 5x n. 150 g
- Pekoniperunat
- 1750 g uuniperuna
- 120 g voi
- 200 g Snellman pekoniviipale, kypsä
- 30 g persilja
- suola, rouhittu mustapippuri
- 800 g punaviinikastike
- Porkkanapyree
- 500 g porkkana
- 100 g kerma
- 30 g voi
- suola
- Kasvislisäke
- 200 g broccolini
- 200 g porkkana
- 100 g sipuli
- 100 g öljy
- suola
Ohje
- Halkaise uuniperunat ja paahda puolikkaita 200 °C noin 30 minuutin ajan.
- Hienonna pekoni ja persilja. Paista pekoni voissa. Kaavi perunanpuolikkaista sisus ja soseuta. Sekoita joukkoon loput aineet. Mausta. Gratinoi lopuksi 200 °C.
- Porkkanapyree: Kuori ja leikkaa porkkana kiekoiksi. Keitä kypsäksi ja soseuta
- yleiskoneella tai blenderillä. Lisää lopuksi voi, kerma ja suola.
- Kasvislisäke: Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi. Ryöppää kasvikset. Suikaloi sipuli ja paista pannulla. Lisää loput kasvikset ja mausta.
- Paista pihvi grillissä tai parilalla.