Soos-majoneesit valmistetaan omassa tehtaassa Suomessa

Laadukas annos vaatii vertaisensa viimeistelyn. Sitä varten on Soos. Ammattikeittiöille luodut majoneesit valmistetaan omassa tehtaassa Suomessa.

Meillä osataan kastikkeet

Valmistamme majoneesimme intohimolla ja ammattitaidolla. Käytämme vapaan kanan munia ja muita huolella valittuja raaka-aineita. Lopputuloksena on ensiluokkaisen herkullinen majoneesi, jonka puhdas ja selkeä maku sopii suomalaisten lautasille. Katso yllä olevalta videolta, kuinka majoneesimme tehdään.

Makuja löytyy monipuolisesti täysmajoneesista mangoon ja chiliin. Tuotteet pakataan ravintolakäyttöön sopiviin pakkauskokoihin, työtäsi helpottamaan. Jäljelle jää vain uusien makuparien luominen.

Valikoimamme

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset tutustumaan tarkempiin tuotetietoihin ja myyntikanaviin.

Täysmajoneesi 5 kg

Täysmajoneesi 10 kg
Täyteläinen, monikäyttöinen täysmajoneesi. Käytä sellaisenaan tai itse tekemäsi makumajoneesin pohjana. Jokaisen keittiön perustarvike, majoneesin paksumpi rakenne sitoo hyvin raaka-aineita. Tällä viimeistelet täydelliseksi niin burgerit, grilliruoat, salaatit kuin täytetyt leivät.

Paprikamajoneesi 2,5 kg
Täyteläisen herkullinen ja sopivan mieto paprikamajoneesi on yksi suosituimmista majoneesimauista. Tämä monikäyttöinen majoneesi käy esimerkiksi hampurilaisiin, grilliruokien kylkeen, dippailuun tai salaattien kastikkeeksi.

Currymajoneesi 2,5 kg
Täyteläisessä currymajoneesissa on sopivasti syvää mausteisuutta ja kullankeltainen väri. Käytä vaikka grilli- tai kanaruokien lisäkkeenä ja salaattien kastikkeena.

Remoulade 2,5 kg
Herkullisen täyteläinen remoulademme on klassinen kaveri rapeaksi paistetulle kalalle. Kokeile myös muiden kalaruokien, äyriäisten tai kasvisruokien lisäkkeenä ja voileipien täytteessä.

Mangomajo 2,5 kg
Mangolla maustettu pikantin makea kastike. Sopii niin broilerin kuin äyriäisten kanssa tarjottavaksi tai salaattien kastikkeeksi ja voileipien täytteeseen.

Sweet chili -majoneesi 2,5 kg
Punertava, sweet chili -kastikkeella maustettu miedonmakea majoneesi. Lämmin chilin ja valkosipulin maku. Tarjoa grilliruokien tai katkarapujen kanssa tai dippikastikkeena.

Valkosipuli­majoneesi 2,5 kg
Raikkaan valkoinen väri ja puhdas valkosipulin maku. Sopii loistavasti hampurilaisten tai voileipien väliin, grillatun lihan kaveriksi tai dipiksi ranskanperunoiden ja kasvisten kanssa.

Hot chili -majoneesi 2,5 kg
Lajinsa vahvin – kuuma luonne, sopivasti tiukka jälkipotku! Puhtaan ja aidon chilin makuinen punertava majoneesi käy tarjottavaksi vaikkapa broilerin tai grilliruokien lisukkeena tai osana texmex-ruokia.