Keittiömestari Jonathan Slotten Soosikoulu

Soos tarjoaa ammattikeittiöille monipuolisimmat ja ajankohtaisimmat maut, jotka on kehitetty Suomessa suomalaisille kokeille. Porissa valmistettavat Soos-kastikkeet vastaavat vaativien ammattilaisten tarpeisiin ja takaavat tasalaatuiset ja varmasti herkulliset annokset jokaisella kerralla. Ravintola Fröjn keittiömestari Jonathan Slotte jakaa alla olevissa videoissa parhaat vinkkinsä majoneesien monipuoliseen hyödyntämiseen ammattikeittiössä.

Majoneesin pussittaminen

Jonathan näyttää videolla hänen mielestään parhaan ja nopeimman tavan pussittaa majoneesia.

Majoneesin käyttö lämpimissä ruuissa

Majoneesi soveltuu hyvin myös lämpimiin ruokiin. Esimerkiksi erilaisten uunilihojen maustaminen makumajoneesilla ennen paistoa tuo reilusti makua ja kauniin paistopinnan. Jonathanilla käytössä Soos Sweet chili -majoneesi broilerin kanssa.

Majoneesilla panerointi

Majoneesia voi käyttää myös panerointia nopeuttamaan ja makua tuomaan. Videolla Jonathan käyttää Soos paprikamajoneesia possupihvien paneroinnissa.

Majoneesikuorrute kalalle

Jonathan valmistaa videolla kalalle herkullisen kuorrutteen Soos valkosipuli­majoneesista, kuivahtaneesta leivästä ja yrteistä. Tiesitkö, että voit myös pakastaa kuorrutetta ja lohkoa tarvittavia paloja kalan päälle?

Majoneesilla paistaminen

Tällä videolla Jonathan näyttää, kuinka saat Soos täysmajoneesilla burgersämpylöistä täydellisiä, mutta yhtä hyvin voit käyttää majoneesia kalan tai kanan paistamiseen.

Kolme majoneesidippiä

Soos täysmajoneesit ovat erinomaisia käytettäväksi itse tehtyjen dippien pohjana. Jonathan valmistaa videolla kolme erilaista herkullista ja helppoa dippiä: seesami, sitruuna-parmesaani ja sriracha.