Sydänmerkki-uutuuksia ammattikeittiöön!

PRO-valmisruoissa kiinnitämme herkullisen maun lisäksi erityistä huomiota ruoan ravitsemuksellisiin ominaisuuksiin: rasvan laatuun ja suolan määrään.

Sydänmerkki-uutuutemme

Valikoimassamme on uutuutena viisi valmisruokaa, joissa on Sydänmerkki. Valitsemalla Sydänmerkki-tuotteita teet pieniä, terveyden kannalta edullisia muutoksia ruokavalioon, ilman että joudut perehtymään tuoteselosteisiin tai ravintosisältöihin. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä asiakkaamme kanssa.

Käytämme PRO-valmisruoissa aina suomalaista lihaa, broileria, maitoa, ruokakermaa ja perunaa. Ruoat toimitetaan tuoretuotteena 2,5–3 kg vakuumipussissa, joten tekemisen jaksottaminen on helppoa ja hävikki pysyy hallinnassa.

Valikoima 1.9.2022 alkaen

Klikkaamalla tuotteen nimeä pääset tarkempiin tuotetietoihin.

Lihakaalilaatikko 3 kg
Tässä perinteisessä lihakaali­laatikossamme käytämme suomalaista kaalia ja sipulia. Sika-nautajauheliha tulee Snellmanilta. Hitaasti hauduttamalla tehty mehevä ja makoisa, pikkuisen makea lihakaali­laatikko. Erinomainen lounasruoka, jonka saa tarjolle nopeasti.

Kalkkuna-kanakastike 2,5 kg
Kalkkuna-kanakastike on kevyesti kermainen kastike pastan tai perunan kanssa tarjottavaksi. Se sisältää kalkkunaa ja broileria Suomesta, vihanneksia ja ripaus mausteita. Liemi on keitetty Snellmanilla liemitehtaalla aidoista kananluista.

Lohikiusaus 2,5 kg
Perinteisen lohikiusauksemme tärkeimmät ainesosat ovat suomalainen peruna ja norjalainen lohi. Lohikiusaus on kunnon kotiruokaa lounastarjoiluun, lämmitystä vaille valmiina.

Kinkkukiusaus 2,5 kg
Kinkkukiusaus on arkiruokaa parhaimmillaan. Meidän kinkkukiusauksessa käytetään suomalaista perunaa ja Snellmanin kinkkua.

Broilerikiusaus 2,5 kg
Herkullinen broilerikiusauksemme tehdään suomalaisesta perunasta ja broilerista. Se on hyvää lounasruokaa niin lasten kuin aikuisten makuun.

Lisätietoja tuotteista antaa myyntijohtaja Peter Kinnunen, puh. 050 577 4116 tai peter.kinnunen@snellman.fi.