Kokkikartano

Bolognesekastike, sous vide

Meidän bolognesekastike on tehty Snellmanin suomalaisesta naudanlihasta ja sopii moneen makuun. Sopii perinteisesti pastan kanssa tarjottavaksi, mutta myös vaikkapa pizzaan, pastavuokaruokiin, uuniperunan täytteeseen, lasagneen, tortillatäytteeseen ja tomaattiseen jauhelihakeittoon.

Tuotetiedot

Ainekset: Snellmanin naudanliha 30 % (Suomi), tomaattimurska, vesi, sipuli, tomaattisose, porkkana, SELLERI, HEINZ tomaattiketsuppi (tomaatti, viinietikka, sokeri, suola, mauste- ja yrttiuute (sis. SELLERI), mausteet), valkosipuli, jodioitu suola, muunneltu vahamaissitärkkelys (E1422), mausteet (paprika, oregano, chili, juustokumina, habanero, kumina, mustapippuri, timjami).

Valmistusohje: Kuumenna pakkauksessaan höyrykeitossa 100 °C n. 20 minuuttia tai tyhjennä kattilaan ja kuumenna

Ravintosisältö / 100 g
Energia: 100 kcal / 416 kJ
Rasva: 5,3 g
– josta tyydyttynyttä: 2,2 g
Hiilihydraatit: 5,8 g
– josta sokereita: 4 g
Proteiini: 6,6 g
Suola: 1,16 g
Laktoosi: 0 g
Ravintokuitu: 1,1 g

Tuotenumero: 22921
GTIN: 6405304009218
Myyntierä: 2 kg
Alkuperämaa: Suomi

Osta tukusta