Kokkikartano

Karjalanpaisti, sous vide

Karjalanpaisti on suomalaista perinneruokaa parhaimmillaan ja tähän maistuvaan ruokaan käytämme aidoista luista keitettyä lientä ja suomalaista sian- ja naudanlihaa Snellmanilta. Lisäksi porkkanoita ja sipulia reiluina paloina.

Tuotetiedot

Ainekset: Snellmanin naudanliha 39 % (Suomi) , Snellmanin sianliha 39 % (Suomi), sipuli, porkkana, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudan liha, porkkana, sipuli, palsternakka, suola, persilja, timjami, mustapippuri, laakerinlehti), jodioitu suola, vesi, maustepippuri, laakerinlehti.

Valmistusohje: Pakkauksessaan höyrykeitossa 90°C n. 20 min tai uunissa GN-vuoassa 160°C 30–40 min

→ Lämmitysohje videona

Ravintosisältö / 100 g
Energia: 142 kcal / 595 kJ
Rasva: 7,6 g
– josta tyydyttynyttä: 2,7 g
Hiilihydraatit: 1,2 g
– josta sokereita: 1,1 g
Proteiini: 16,5 g
Suola: 1 g
Laktoosi: 0 g
Ravintokuitu: 0,5 g

Tuotenumero: 22401
GTIN: 6405304004015
Myyntierä: 2,5 kg
Alkuperämaa: Suomi

Osta tukusta

Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.