Lihakaalilaatikko, sous vide
Perinteiseen lihakaalilaatikkoon olemme valinneet tuoreita kasviksia Suomesta; kaalia, porkkanaa ja sipulia. Sikanautajauheliha tulee tietysti Snellmanilta. Hitaasti hauduttamalla syntyy mehevä ja makoisa, pikkuisen makea lihakaalilaatikko.
Tuotetiedot
Ainekset: Valkokaali 44 % (Suomi), vesi, Snellmanin naudan- ja sianliha 18 % (Suomi), sipuli, riisi, siirappi, porkkana, jodioitu suola, mausteet (paprika, kirveli, meirami, sipuli, porkkana, lipstikka, mustapippuri), sokeri, rypsiöljy.
Valmistusohje: Kuumenna höyrykeitossa 90 °C 15–20 min. Avaa pakkaus ja tyhjennä tarjoiluvuokaan.
→ Lämmitysohje videona
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 106 kcal / 443 kJ
Rasva: 4,1 g
– josta tyydyttynyttä: 1,5 g
Hiilihydraatit: 11,6 g
– josta sokereita: 4,5 g
Proteiini: 4,7 g
Suola: 0,96 g
Laktoosi: 0 g
Ravintokuitu: 0,9 g
Tuotenumero: 22403
GTIN: 6405304004039
Myyntierä: 3 kg
Alkuperämaa: Suomi
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Meidän väen suosikit
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot