Panini Kana, gluteeniton, 235 g
Gluteenittomassa kanapaninissamme on samat täytteet kuin suositussa kanapaninissamme: paistettuja kotimaisia kanasiivuja ja paninikeittiön omaa curry-mangomajoneesia, johon on lisätty suomalaista edamjuustoa. Herkuttele hyvillä mielin!
Tuotetiedot
Ainekset: Luontaisesti gluteeniton Paninileipä: vesi, maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, tattarijauho, rypsiöljy, auringonkukansiemen, pellavansiemen, peruna, sokeri, psyllium, emulgointiaineet (E464, E412), herneproteiini, suola, hiiva, sakeuttamisaine (ksantaanikumi). Mr. Panini kreikkalainen majoneesi: rypsiöljy, SALAATTIJUUSTO (Suomi), vesi, EDAMJUUSTO (Suomi), kuivattu tomaatti (tomaatti, auringonkukkaöljy, suola, valkosipuli, oregano), vihreä oliivi (oliivi, vesi, suola, happamuudensäätöaine (E270), valkosipuli, KANANMUNANKELTUAINEN, kreikkalainen mausteseos (mausteet (mustapippuri, oregano, timjami, basilika, rosmariini), sitruunamehujauhe, sakeuttamisaineet (E412, E415)), sokeri, etikka, SINAPPI, suola. Broilerinfilee 16 %: broileri (Suomi), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), tapiokatärkkelys.
Valmistusohje: Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi. Poista pakkaus. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3–4minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava. Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista pakkaus. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 311 kcal / 1294 kJ
Rasva: 19,6 g
– josta tyydyttynyttä: 2,3 g
Hiilihydraatit: 22 g
– josta sokereita: 2,5 g
Proteiini: 9,2 g
Suola: 1,18 g
Laktoosi: 0 g
Ravintokuitu: 2,9 g
Osta tukusta
Klikkaamalla tukkukoodia pääset valitsemasi tukun tuote- tai kirjautumissivulle.
Kysyttävää? Me autamme!
asiakaspalvelu@snellmanpro.fi
09 77 495 744
→ Kaikki yhteystiedot