Mr. Panini

Panini Kebab-Valkosipuli, 235 g

Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on Snellmanin kotimaisesta naudanlihasta valmistettuja kebablastuja. Makua täydentää suomalaisella edamjuustolla täydennetty paninikeittiön oma valkosipuli-kurkkumajoneesi. Kebab-valkosipulipanini on laktoositon.

Tuotetiedot

Ainekset: Paninileipä (alkuperämaa Suomi) 47 % [VEHNÄJAUHO, vesi, auringonkukansiemen, pellavansiemen, VEHNÄLESE, suola, hiiva], Mr.Panini kurkku-valkosipulimajoneesi [rypsiöljy, punasipuli, vesi, kurkku 3 %, säilöntäaineet (E211, E202), stabilointiaine (E509), MUNANKELTUAINEN, valkosipuli 2 %, tomaattipyre, sokeri, etikka, chili, sakeuttamisaine (E1422), happamuudensäätöaine (etikkahappo), sipuli, SINAPINSIEMEN, väri (sokerikulööri), sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi)], kebabliha (alkuperämaa Suomi) 18 % [naudanliha (93 %), vesi, suola, mausteet (cayenne, valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli, rakuuna), aromit (mm. lipstikka), glukoosi, sokeri, stabilointiaine (E450)], edamjuusto (alkuperämaa Suomi) [pastöroitu MAITO, hapate, suola, happamuudensäätöaine (E509), sakeuttamisaine (E460)]. Voimakassuolainen. Laktoositon, laktoosia alle 0,01 g/100 g.

Valmistusohje: Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava. Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.

Ravintosisältö / 100 g
Energia: 332 kcal / 1383 kJ
Rasva: 21,7 g
– josta tyydyttynyttä: 3,8 g
Hiilihydraatit: 22,5 g
– josta sokereita: 1,1 g
Proteiini: 9,3 g
Suola: 1,2 g
Laktoosi: 0 g
Ravintokuitu: 2,5 g

Tuotenumero: 40002
GTIN: 6405096008031
Myyntierä: 0,235 kg
Alkuperämaa: Suomi

Osta tukusta